The road to rage
Wróć do Gry audio (dyskusja ogólna)#41 daszekmdn
Mogę srv chostować jak chcecie, bo poprzednii już nie działa, ale moge zreaktywować.
#42 blejd
Narazie musi przybyć chętnych na grę. Dlatego liczę na chętnych którzy dołączą do grupy trtr na skype.
Wówczas będzie można się umawiać na gierki między graczami. Co do serwera o którym piszesz chodzi ci
o pixel? Bo jeśli tak to pixel był słaby zwieszał się i wywalało z niego często. Ogólnie niestabilny
serwer bardzo. Chyba że myślisz o czymś innym.
#43 daszekmdn
Pixel był słaby i sie zwieszał na początku, od połowy sierpnia do końca września działał stabilnie. Teraz
się posypał bo mi laptop się sypie, ale ogarnąć mogę go lub postawić gdzieś na stabilniejszym.
#44 blejd
Jeśli zbierzemy kilka osób chętnych na grę to stawianie serwera ma sens.
#45 daszekmdn
To już nie w mojej kwestji :D
#46 kacper
ja byłbym chętny
#47 kacper
Czy w nowej wersji da sie ćwiczyć na botach? Jeśli nie, czy ktoś ma starszą wersję w której można?
#48 balteam
no, nie da się ćwiczyć na botach, my z papierem teraz graliśmy, ale jednak serwer zamula lekko, nuno ładny serw stworzył.
#49 daszekmdn
Ja wam mogę postawić jak coś, chhyba nawet jest mogę info poszukać, poziomu z botami nie ma, mam wersję, moge dać
#50 kacper
daszek, możesz dać wersję w której mogę grać na boty, tak? to ja chcę.
#51 daszekmdn
Jutro podrzucę.
#52 kacper
dobra, zgóry dzięki
#53 kacper
Podrzuciłeś to, daszku? W plikach nie widzę.
#54 daszekmdn
Zapomniałem, ale mam nawet na FTP, bo kiedyś komuś wrzucałem:
http://tdprograms.ovh/randomfiles/Old-rtr.exe
#55 kacper
Dzięki daszek
#56 kacper
Jak odpala to wyskakuje mi komunikat o kątroli użytkownika i nie da się tego odpalić. Co powinienem zrobić?
#57 daszekmdn
Zezwolić? :O
#58 kacper
/ale jak, tam tylko mówi kątrola użytkownika i strzałki ani tabulator nie działaj
ą
#59 balteam
to w panelu sterowania wpiszz w polu wyszukiwania kontrola użytkownika, albo gdzie ś w panelu jest to, i wyłącz to.
jak ktoś z pamięci wie gdzie to dokładnie a nie znajdziesz tego, to pisz.
#60 pates
to jest w msconfigu