The road to rage
Back to Gry audio (dyskusja ogólna)#81 nuno69
Jasne, ze tak. Jak ma ci kto postawic serwer i jak masz z kim grac. Moznaby sie kiedys umowic.
#82 kacper
dobry pomysł, też bym pograł jak by było z kim.
#83 mojsior
ooo i ja również dawno nie grałem w dobrego fpsa i chiba trochę zapomniałem jak w to grać więc będę łatwym celem wroga
#84 daszekmdn
I ja bym sobie Was pokillował na mapie.
#85 balteam
ja też chętnie bym pograł, no tak od 27 sierpnia do 1 wrz mam czas, także pozabijam was!
Jakiś serwer pewnie tam stoi, ale tam się gra w rundach i do dupy to działa.
#86 kacper
Jedyny problem jaki mam grajac w to to znalezienie gracza. Ktoś to jakoś opatentował?
#87 balteam
Na większości map tego problemu nie ma jak poznasz trochę mapę, możesz kierować się kierunkami i to najlepszzy sposób i dźwiękami, wtedy 4 pomieszczenia w kilka sekund przejść możesz..
#88 jamajka
Nie stoi serwer, w sensie żaden nie działa
#89 jamajka
Ktoś tu pisał o aktualizacji, że może poprawią, no nie bardzo, bo ta gra porzucona jest.
#90 daszekmdn
dogadajcie się z helpdeskiem UPC, żeby mi publiczne IP naprawili to serwer będzie :D
#91 mojsior
zdaje mi się że w zeszłym roku była jakaś wersja ultimate na dragonapps.org, ale nie wiem czy nadal tam jest.
#92 jamajka
Ja tę wersję mam i jest ostatnia
#93 zywek
Postawię na nvps w wolnej chwili serwer co ciągle będzie dostępny, ale to za jakiś niedługi chyba czas, nie w tym momencie w każdym razie.
#94 balteam
i co z serwerem? Ktoś stawia? Do wtorku wieczór mogę grać.
#95 daszekmdn
Postawiłem, sprawdź czy działa:
dmserver.noip.pl port 4625
#96 balteam
nie działa
#97 daszekmdn
Teraz powinien działać, alert zabezpieczeń był niezaakceptowany.
#98 dash
Jeśli nie macie jakiejś mapy czyli nie ma jej w domyślnych dajcie znać to skasuję z serwera.
#99 balteam
serwer joseph weaklant czy jakoś tak, na głównej liście z serwerami wkońcu jest na trybie death match, także zachęcam do włażenia, niestety serwer najczęściej pusty stoi i czasami wysypuje się, bo jakaś jedna mapa jest zła, zmiana mapy co jakieś 15 minutjest.
#100 daszekmdn
mi się serwer posypał.