Jasne, ze tak. Jak ma ci kto postawic serwer i jak masz z kim grac. Moznaby sie kiedys umowic.
ooo i ja również dawno nie grałem w dobrego fpsa i chiba trochę zapomniałem jak w to grać więc będę łatwym celem wroga
ja też chętnie bym pograł, no tak od 27 sierpnia do 1 wrz mam czas, także pozabijam was!
Jakiś serwer pewnie tam stoi, ale tam się gra w rundach i do dupy to działa.
Jakiś serwer pewnie tam stoi, ale tam się gra w rundach i do dupy to działa.
Na większości map tego problemu nie ma jak poznasz trochę mapę, możesz kierować się kierunkami i to najlepszzy sposób i dźwiękami, wtedy 4 pomieszczenia w kilka sekund przejść możesz..
Ktoś tu pisał o aktualizacji, że może poprawią, no nie bardzo, bo ta gra porzucona jest.
dogadajcie się z helpdeskiem UPC, żeby mi publiczne IP naprawili to serwer będzie :D
zdaje mi się że w zeszłym roku była jakaś wersja ultimate na dragonapps.org, ale nie wiem czy nadal tam jest.
Postawię na nvps w wolnej chwili serwer co ciągle będzie dostępny, ale to za jakiś niedługi chyba czas, nie w tym momencie w każdym razie.
Jeśli nie macie jakiejś mapy czyli nie ma jej w domyślnych dajcie znać to skasuję z serwera.
serwer joseph weaklant czy jakoś tak, na głównej liście z serwerami wkońcu jest na trybie death match, także zachęcam do włażenia, niestety serwer najczęściej pusty stoi i czasami wysypuje się, bo jakaś jedna mapa jest zła, zmiana mapy co jakieś 15 minutjest.