Też miałem z tym problem i oczywiście było tak po fajnym, produktywnym dniu, więc od razu lekki zjazd. Czy ja się kiedyś nauczy mojego przewidywalnego układu nerwowego?
Ciekawe, że Melatonina nie pomaga... -- (daszekmdn): Mi od lat nic nie pomaga i mnie szlak trafia :D tylko silne leki ale po nich jestem zombie następnego dnia. --
Jebać melatoninę. Mi jedyne co pomaga jak się rozreguluję, to przetrzymać następny dzień na energolach/mocnej kawie w dużych ilościach, zasnąć z kurami po 21, i obudzić się wyspanym następnego dnia. Tak. Wiem, że to nie zdrowe, ale jedyne, co w moim przypadku działa najlepiej :D
No i widzisz. Mi pomaga. To też zależy od człowieka, nie bądź taki radykalny. -- (djdenismusic): Jebać melatoninę. Mi jedyne co pomaga jak się rozreguluję, to przetrzymać następny dzień na energolach/mocnej kawie w dużych ilościach, zasnąć z kurami po 21, i obudzić się wyspanym następnego dnia. Tak. Wiem, że to nie zdrowe, ale jedyne, co w moim przypadku działa najlepiej :D --
To tak jak kawa. Na jednych działa na innych nie. Na mnie totalnie nie działa. Piłem kiedyś taką bardzo mocną sypankę a potem tak mnie wzięło na spanie że nie wiem.
Ja odkryłem, że melatonina w sprayu, tak z pół miligrama na mnie lepiej działa, niż tabletka 1 mg lub większa, bo mi brakuje takiej kotwicy, że ej, już pora spać. Nie mogę się nią odużać, bo mam problem ze wstaniem rano.
Senter San
This site uses cookies to enhance your experience.