Na mnie działają, choć też nie zawsze, te w żelkach.
bo może te Twoje żelki są z czymś innym na M...:P -- (MarOlk): Na mnie działają, choć też nie zawsze, te w żelkach. --
Zuzler — Post 1783 of 1847
2026-08-19 17:57
1 like
Edited
Na mnie działa melatonina. Biorę regularnie, wczoraj też. Tylko jakoś niezauważenie uciekł mi czas na sen, za bardzo byłam pobudzona czy coś i nie poczułam, że to już.
No i właśnie ten sam problem miałem wczoraj, desperacko biorąc wyższą dawkę po jakimś czasie.
Senter San
Ta, to faktycznie jest problem. Ona każe Ci być sennym przez jakieś, nie wiem, pół godziny. Potem papa.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
Dzisiaj rano obudziła mnie burza.
Give me a sign.
U Ciebie co chwila są jakieśburze, u mnie prawie w cale. Może sięzamienimy? :D
Ech, już od 26 sierpnia do pracy. :(
Große Operndiva?
Monte — Post 1789 of 1847
2026-08-20 16:22
1 like
To zapraszam na Mazowsze. :D (DJGraco): U Ciebie co chwila są jakieśburze, u mnie prawie w cale. Może sięzamienimy? :D --
Give me a sign.
zywek — Post 1790 of 1847
2026-08-20 16:48
5 likes
Ja jeste na mazowszu i nic nie było.
Nie mogę się z tym zgodzić. Dzisiaj rano obudziła mnie burza.
Give me a sign.
No dobra ale przecież kto powiedział że burza jest na terenie całego Mazowieckiego jednocześnie XD
No nie jest. Burza jest zjawiskiem lokalnym.
Give me a sign.
Ale deszczyszcze... Dobrze, że chyba nigdzie nie muszę dziś iść, bo podobno ma lać też cały dzień.
Nie ma interneeeetuuuu. Deszcz go zmiótł. Mobilny działa na styk.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Od 05:40 nie śpię. Bo nie. Za dużo stresu, a w dodatku wiatr taki, że nam rzeczami na balkonie telepie. To zdecydowana wada mieszkania tak wysoko; nie lubię wiatru...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
U nas też jest wiatr i nie śpię od 4:30.
Große Operndiva?
To ja się obudziłem po godzinie 2:00, bo mnie wybudził deszcz.
Obudziło mnie trzaskanie okien, bo było chyba 10 w skali Beuforta.
"Kołysał nas zachodni wiatr". :D -- (MarOlk): Obudziło mnie trzaskanie okien, bo było chyba 10 w skali Beuforta. --
Große Operndiva?