Integracja Eltenowiczów

Księga zażaleń

Założony przez Zuzler 1847 wpisów ostatni wpis 30 minut temu Strona 89 z 93

Właściciel zobowiązał się do kupna nowej, tylko czekamy i czekamy już jakiś czas :D
Senter San

#1762 1 polubienie

A może uda się z nim dogadać tak, że Ty kupisz, a on Ci odda kasę albo spuści z czynszu?

Inaczej, wszystko jest już ugadane, ale on przeciąga terminy w czasie i opóźnia zabranie starej i wstawienie nowej.
Senter San

No to trzeba pogonić.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Gonimy, gonimy :)
Okazało się, że podczas remontów drogowych uszkodzili hydrant z wodą. Wody nadal nie ma, a ja czuję się jak brudas.
Senter San

Noo, oby CI to naprawili, zanim urośnie góra naczyń.

Biedny Senter.
Give me a sign.

Och nieee.

-- (djsenter):
Gonimy, gonimy :)
Okazało się, że podczas remontów drogowych uszkodzili hydrant z wodą. Wody nadal nie ma, a ja czuję się jak brudas.

--
Große Operndiva?

Nie mogę zasnąć, a to bardzo niedobrze.

Też miałem z tym problem i oczywiście było tak po fajnym, produktywnym dniu, więc od razu lekki zjazd. Czy ja się kiedyś nauczy mojego przewidywalnego układu nerwowego?
Senter San

A nie pomaga Wam melatonina? Gorąca kąpiel?

Mi od lat nic nie pomaga i mnie szlak trafia :D tylko silne leki ale po nich jestem zombie następnego dnia.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ciekawe, że Melatonina nie pomaga...
-- (daszekmdn):
Mi od lat nic nie pomaga i mnie szlak trafia :D tylko silne leki ale po nich jestem zombie następnego dnia.
--

Mi pomaga, ale nie zawsze. Czasami przesadzę z kofeiną, a czasami nic, po prostu nie pomaga i tyle :D
Senter San

Jebać melatoninę. Mi jedyne co pomaga jak się rozreguluję, to przetrzymać następny dzień na energolach/mocnej kawie w dużych ilościach, zasnąć z kurami po 21, i obudzić się wyspanym następnego dnia. Tak. Wiem, że to nie zdrowe, ale jedyne, co w moim przypadku działa najlepiej :D

No i widzisz. Mi pomaga. To też zależy od człowieka, nie bądź taki radykalny.
-- (djdenismusic):
Jebać melatoninę. Mi jedyne co pomaga jak się rozreguluję, to przetrzymać następny dzień na energolach/mocnej kawie w dużych ilościach, zasnąć z kurami po 21, i obudzić się wyspanym następnego dnia. Tak. Wiem, że to nie zdrowe, ale jedyne, co w moim przypadku działa najlepiej :D
--

To tak jak kawa. Na jednych działa na innych nie. Na mnie totalnie nie działa. Piłem kiedyś taką bardzo mocną sypankę a potem tak mnie wzięło na spanie że nie wiem.

Ja biorę melatoninę i neospazminę extra i jest super.
Große Operndiva?

Brałem Melatoninę z dwóch różnych firm. Od Lekam działała, producenta drugiej nie pamiętam, ale było gorzej.

Ja odkryłem, że melatonina w sprayu, tak z pół miligrama na mnie lepiej działa, niż tabletka 1 mg lub większa, bo mi brakuje takiej kotwicy, że ej, już pora spać. Nie mogę się nią odużać, bo mam problem ze wstaniem rano.
Senter San