Integracja Eltenowiczów

Księga zażaleń

Started by Zuzler 1846 posts last post 1 minute ago Page 88 of 93

Dyskord jest mało intuicyjny. Drażni mnie, że trzeba przebijać się przez reakcje, żeby dostać się do nowych postów i wiadomości. Tamtejsze chaty głosowe jak dla mnie też mają za dużo opcji.
Give me a sign.

Elten to bułka z masłem przy Dyskordzie.
Give me a sign.

A czy ktoś mówił coś innego?

Kurwa, zgubiłam skierowanie na rezonans lędźwi. Da się odzyskać, ale chodzi o sam fakt. Miałam po powrocie z Grecji się po prostu na niego zarejestrować.
Große Operndiva?

Karty Behringera mają dość skromną appkę, która najczęściej potrzebna jest tylko na początku żeby ustawić ASIO. Głośności, monitoring robi się na pokrętłach, a routingu zaawansowanego tam nie ma w ogóle.

O, właśnie Daszek. Chcesz interface bez appki? Behringer. Koniec, kropka offtopu :D

#1747 Edited

@Monte Przemieszczaj się po nagłówkach albo wejdź w tryb formularza i nawiguj strzałkami, nie trzeba się przemieszczać po reakcjach
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#1748 1 like

Ja bym się chciała do tej asysty odnieść, zgłaszam od lat kilku, z regularnością upiorną, nigdy mnie nikt nigdzie nie odesłał, nie narzekał, i w ogóle nie spotkałam się, by był z tym jakikolwiek problem. Tylko może pod dobry numer trzeba dzwonić. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Dzięki za radę. Napewno skorzystam. (daszekmdn):
@Monte Przemieszczaj się po nagłówkach albo wejdź w tryb formularza i nawiguj strzałkami, nie trzeba się przemieszczać po reakcjach
--
Give me a sign.

Wszystko będziesz miała w MObywatelu i w IKP. Wystarczy tylko podać kod skierowania.
-- (skrzypenka):
Kurwa, zgubiłam skierowanie na rezonans lędźwi. Da się odzyskać, ale chodzi o sam fakt. Miałam po powrocie z Grecji się po prostu na niego zarejestrować.
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Ja, właściwie my, mamy przeciwne doświadczenia. Monia01 pewnie by Ci dużo opowiedziała, chociaż to też zależy.
-- (lwica):
Ja bym się chciała do tej asysty odnieść, zgłaszam od lat kilku, z regularnością upiorną, nigdy mnie nikt nigdzie nie odesłał, nie narzekał, i w ogóle nie spotkałam się, by był z tym jakikolwiek problem. Tylko może pod dobry numer trzeba dzwonić. :D
--

Nie mam kodu, bo był na kartce, którą zgubiłam.
Große Operndiva?

#1753 2 likes

To zadzwoń do przychodni / lekarza, który Ci je wystawił. On będzie pewnie mieć potrzebne dane. Kod tak czy tak powinien być w IKP.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

W poniedziałek będę to odzyskiwać. :)

-- (daszekmdn):
To zadzwoń do przychodni / lekarza, który Ci je wystawił. On będzie pewnie mieć potrzebne dane. Kod tak czy tak powinien być w IKP.

--
Große Operndiva?

Nie zawsze jest w IKP właśnie, jak starszy mniej ogarnięty lekarz, albo coś to nie wystawia czasem, mi też tak doktorowa skierowanie ostatnio dała, receptę miałam w ikp, a skierowania nie.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

Hm, ja nie mam tej aplikacji, ale założę i zobaczę, byłoby fajnie, gdyby tam ten kod był.
Große Operndiva?

Wiem, że nie masz kodu, który zgubiłaś na kartce, ale ten sam kod będziesz miała w MObywatelu. Zaloguj się i wejdź w sekcję dot. Twoich skierowań. Na początku logowanie może być trudne i dziwne, ale jednak MObywatel w wielu sytuacjach się przydaje.
-- (skrzypenka):
Nie mam kodu, bo był na kartce, którą zgubiłam.
--

W MObywatelu najprawdopodobniej, a jak nie, to na pewno w aplikacji Moje IKP.

Zakręcili mi wodę, dosłownie nic nie mogę zrobić przez kilka godzin.
Jeszcze mnie dzisiaj ból pleców złapał straszny, bo kolejny właściciel ma wszystko w dupie i nie chce wymienić zepsutej kanapy, a ja już kilka tygodni na niej śpię.
Senter San

Uuu, nieobrze. Może sam kup kanapę? Jak ja wynajmowałam, to musiałam sama kupić, bo tamtą wynieśli.
Große Operndiva?