Dyskord jest mało intuicyjny. Drażni mnie, że trzeba przebijać się przez reakcje, żeby dostać się do nowych postów i wiadomości. Tamtejsze chaty głosowe jak dla mnie też mają za dużo opcji.
Kurwa, zgubiłam skierowanie na rezonans lędźwi. Da się odzyskać, ale chodzi o sam fakt. Miałam po powrocie z Grecji się po prostu na niego zarejestrować.
Karty Behringera mają dość skromną appkę, która najczęściej potrzebna jest tylko na początku żeby ustawić ASIO. Głośności, monitoring robi się na pokrętłach, a routingu zaawansowanego tam nie ma w ogóle.
Ja bym się chciała do tej asysty odnieść, zgłaszam od lat kilku, z regularnością upiorną, nigdy mnie nikt nigdzie nie odesłał, nie narzekał, i w ogóle nie spotkałam się, by był z tym jakikolwiek problem. Tylko może pod dobry numer trzeba dzwonić. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Dzięki za radę. Napewno skorzystam. (daszekmdn): @Monte Przemieszczaj się po nagłówkach albo wejdź w tryb formularza i nawiguj strzałkami, nie trzeba się przemieszczać po reakcjach --
Wszystko będziesz miała w MObywatelu i w IKP. Wystarczy tylko podać kod skierowania. -- (skrzypenka): Kurwa, zgubiłam skierowanie na rezonans lędźwi. Da się odzyskać, ale chodzi o sam fakt. Miałam po powrocie z Grecji się po prostu na niego zarejestrować. --
Ja, właściwie my, mamy przeciwne doświadczenia. Monia01 pewnie by Ci dużo opowiedziała, chociaż to też zależy. -- (lwica): Ja bym się chciała do tej asysty odnieść, zgłaszam od lat kilku, z regularnością upiorną, nigdy mnie nikt nigdzie nie odesłał, nie narzekał, i w ogóle nie spotkałam się, by był z tym jakikolwiek problem. Tylko może pod dobry numer trzeba dzwonić. :D --
Nie zawsze jest w IKP właśnie, jak starszy mniej ogarnięty lekarz, albo coś to nie wystawia czasem, mi też tak doktorowa skierowanie ostatnio dała, receptę miałam w ikp, a skierowania nie.
Sygnatura:
Cis najzieleńszy jest zimą; ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Wiem, że nie masz kodu, który zgubiłaś na kartce, ale ten sam kod będziesz miała w MObywatelu. Zaloguj się i wejdź w sekcję dot. Twoich skierowań. Na początku logowanie może być trudne i dziwne, ale jednak MObywatel w wielu sytuacjach się przydaje. -- (skrzypenka): Nie mam kodu, bo był na kartce, którą zgubiłam. --
Zakręcili mi wodę, dosłownie nic nie mogę zrobić przez kilka godzin. Jeszcze mnie dzisiaj ból pleców złapał straszny, bo kolejny właściciel ma wszystko w dupie i nie chce wymienić zepsutej kanapy, a ja już kilka tygodni na niej śpię.