Integracja Eltenowiczów

Księga zażaleń

Started by Zuzler 1832 posts last post 37 minutes ago Page 79 of 92

#1561 1 like Edited

Chłop może i... Ja tam wolę mężczyzn i pewnie nie jestem w tym sama.

a co mężczyzna nie może mieć ponad 100kg?:)

-- (Zuzler):
Chłop może i... Ja tam wolę mężczyzn i pewnie nie jestem w tym sama.

--

No może, ale wtedy ma wszelkie pozory chłopa. :D

Wiesz.. 100kg 100kg nie równe:) Wszystko zależy od tego ile dany mężczyzna/chłop ma wzrostu, ile tkanki tłuszczowej itp:)

-- (Zuzler):
No może, ale wtedy ma wszelkie pozory chłopa. :D

--

Dziś mija dokładnie rok, odkąd straciłem moją Abrę. Była ze mną od szczeniaka, była moim najlepszym przyjacielem. Jest mi bardzo źle i nie potrafię się z tym pogodzić. Tęsknię tak bardzo, że nie mogę się doczekać, aż spotkamy się kiedyś w niebie.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Niczego więcej nie chce, tylko skończyć z tym wszystkim. Iść tam doniej.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Co Ty mówisz, Kuba! Wiem, że życie nie jest łatwe, napotykamy na różne trudności, kłopoty, ale nie brakuje też dobrych momentów, bliskich, dla których warto żyć.Nie wolno Ci tak nawet myśleć, Kuba.
-- (Kuba12565):

--

Ja też lubię jeść, zwłaszcza słodkości, ostatnio w ogóle wszystko mi smakuje, mam wilczy apetyt :-) ale wagi pilnuję, trzymam rękę na pulsie.
-- (djdenismusic):
Całe życie uwielbiam żreć, i w końcu polatach doczekałem się wagi godnej takiego obżarstwa. Magiczna granica przekroczona. Trochę jednak mnie to martwi.

--

Kuba, jak masz takie myśli, to najpierw przez 5 min głęboko pooddychaj. Np. 4 sekundy wdech, 4 zatrzymanie, 4 wydech i 4 zatrzymanie.
Bo to są myśli pisane pod wpływem dużych emocji, nie zawsze długotrwałe.
Czy mam rację, że dzisiaj już trochę lepiej jest, czy jednak nie? :)
-- (Kuba12565):
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

@wrzos33 Kurde. Jak ja bym chciał pilnować wagi. Póki co odnoszę wrażenie, że to poza moim zasięgiem. No bo kurde jak tu nie jeść, skoro wszystko takie dobre? :P

Julitka trochę lepiej, lecz w nocy płakałem 2 h, ale dzisiaj cały dzień chodzę przybity, i chcę aby ten dzień się skończył.

Ale jest mi tak strasznie smutno. Ciągle sobie wmawiam, że się spotkamy, ale skąd mam tak naprawdę pewność? Nikt z tamtej strony nie wrócił, nikt nie przyszedł i nie powiedział, jak to wygląda. Może istnieje reinkarnacja, może po prostu jest koniec, a może jeszcze coś innego. Co jeśli się nie spotkamy? Ta myśl mnie przeraża. Wierzę w to, bo tylko to trzyma mnie przy życiu, ale nie mam żadnej pewności. Mimo wszystko chcę wierzyć, że jeszcze zobaczę mojego kochanego psiaka, że gdzieś tam znowu będziemy razem. Ale prawda jest taka, że po prostu nie wiem. Nic nie wiem i to jest po prostu jakaś masakra.

Mam w głowie tyle pytań, a odpowiedzi zero. Tyle marzeń, tyle rzeczy które by się chciało jeszcze zrobić.

#1574 Edited

@denis normalnie, po prostu nie jeść. Nie jesteś zwierzęciem. A nawet jak tak, to jednak myślisz.

Naprawdę delikatniej proszę.
-- (zywek):
@denis normalnie, po prostu nie jeść. Nie jesteś zwierzęciem. A nawet jak tak, to jednak myślisz.

--

Denis musisz po prostu wcześniej wstawać, dużo ludzi tak robi i chudną:)

@wrzos33 spokojnie. Raczej mało co mnie ostatnio rusza.
@guliver sęk w tym, że ostatnio codziennie wstaję przed 6 rano.

Denisku od stołu wcześniej wstają;)

-- (djdenismusic):
@wrzos33 spokojnie. Raczej mało co mnie ostatnio rusza.
@guliver sęk w tym, że ostatnio codziennie wstaję przed 6 rano.

--

Ale cośwtym jest, w końcu to my mamy rządzić żarciem, a nie żarcie - nami.
-- (wrzos33):
-- (zywek):

--

--
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

Rozumiem, ale należy mieć wzgląd na uczucia drugiego człowieka, nie ranić nikogo swoimi słowami, pisać z empatią, wyrozumiałością i szacunkiem, a jeśli radzić to konstruktywnie, a nie złośliwie czy drwiąco.
-- (Kat):
Ale cośwtym jest, w końcu to my mamy rządzić żarciem, a nie żarcie - nami.
-- (wrzos33):
-- (zywek):

--

--

--