Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Previous 68 / 77 Next

djdenismusic

#1342 ·

A mnie, pogryzły te wszystkie komarowatomeszkowate tałatajstwa na całkiem udamym wyjeździe.

Monte

#1343 ·

Już mamy czerwiec, więc niestety będzie coraz więcej tych małych piorunów.
Give me a sign.

djdenismusic

#1344 ·

Na szczęście ognisko, i psikadło zmniejszyły uciążliwość tych potworów. Ale co pogryzły, to ich.

Kuba12565

#1345 ·

zamówiłem te pozytywki, jedna miała przyjść w poniedziałek, i co???? nie ma. W statusie zamówienia jest napisane że jest w drodze. Więc mam nadzieję że może dzisiaj się pojawi
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Monte

#1346 ·

Teraz śmierdzi u mnie gnojówą. Bleeeee.
Give me a sign.

Monte

#1347 ·

Dzisiaj ja i moja siostra spałyśmy z osą w pokoju, a wczoraj wieczorem myślałam, że to ćma. Szczęśliwie nas nie pogryzła.
Give me a sign.

skrzypenka

#1348 ·

no do rok temu do naszego domu wleciał nietoperz. Masakra, był wielki.
Große Operndiva?

Kuba12565

#1349 ·

zgubiłem klucze od mieszkania i awantura była z rana.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Julitka

#1350 ·

Się zdarza. Znalazły się?
-- (Kuba12565):
zgubiłem klucze od mieszkania i awantura była z rana.
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Monte

#1351 ·

Słuchajcie, dzisiaj przeraziłam się nie na żarty. Do mojego pokoju wleciał szerszeń. Z początku tylko podejrzewałam, że to szerszeń albo bąk i poprosiłam moją starszą siostrę o sprawdzenie tego i ona mi powiedziała, że to szerszeń. A szerszenie są bardzo niebezpieczne. Na szczęście udało się mojej siostrze go zabić i szczęśliwie jej nie zaatakował, ale twardy był.
Give me a sign.

mustafa

#1352 ·

Biedny szerszeń.
Pewnie miał plany na weekend.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

MarOlk

#1353 ·

Plany, rodzinę, marzenia, znajomych, cele życiowe...

Monte

#1354 ·

Taaak, zaśpiewajcie mu jeszcze marsz pogrzebowy i porzegnajcie z honorami. XD
Give me a sign.

guliwer

#1355 ·

I kredyt pod hipotekę:)

-- (MarOlk):

--

Julitka

#1356 ·

1 likes
To akurat czyni jego śmierć lżejszą, bo pozbywa się problemu. xd
-- (guliwer):

-- (MarOlk):

--
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

mustafa

#1357 ·

Ale jego potomni będą musieli spłacać xd
Może jego żona była niewidoma i teraz braknie na ratę kredytu.

-- (Julitka):
To akurat czyni jego śmierć lżejszą, bo pozbywa się problemu. xd
-- (guliwer):

-- (MarOlk):

--
--

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

skrzypenka

#1358 ·

Hahhhah.
To ja się pożalę ostatni raz na promotorkę, dobra? ostatni raz. No więc po pierwsze, finalniepraca ma 181 stron i to nie wiem czy dobrze, czy źle, a po drugie, uwaga, teraz na promotorkę. Wysłałam jej w niedziele do systemu antyplagiatowego, a dziś mamy co? Mamy środę, a ona nie kliknęła sprawdzania tego plagiatu. A jutro muszę pozbierać podpisy, a promotorka jutro wyjeżdża z Łodzi. Będzie kiedy? W sobotę. W sobotę zatem do niej pojadę, bo pracę mam oddać do poniedziałku, a co Linda robi w poniedziałek? Ano, pracuje mili państwo. Uczelnia studenta ma gdzie? Ano we dupie.
Große Operndiva?

Kuba12565

#1359 ·

Julitka nie. nie znalazło się

lwica

#1360 ·

1 likes
Ten moment, kiedy człowiek piszę do wykładowcy o dostosowanie egzaminu, sygnalizując wyraźnie, że osoba niewidoma, że potrzebny word lub forms, że zaświadczenie od pełnomocnika osób niepełnosprawnych w załączeniu i dostaje odpowiedź:
Dzień dobry, ja wydrukowałem dla Pani egzemplarz w powiększonej formie. Pozdrawiam!
Z jednej strony mnie to bawi, z drugiej, wczoraj musiałam osobiście dyskutować z dwoma takimi, którzy zignorowali maila, i udowadniać, że owszem, ja naprawdę nie jestem w stanie pisać w papierowej formie, i jak mi Pani/Pan da kartkę na której są taaaaakie duuuże literki, to mi to naprawdę nie pomoże. A niby taka dostępna uczelnia...
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Previous 68 / 77 Next