Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Previous 67 / 77 Next

Monte

#1321 ·

Mam takie fajne nagranko z wczoraj i nie mogę go wrzucić na bloga. :(
Give me a sign.

Zuzler

#1322 ·

Też bym nie powiedziała, że Senterku masz problemy ze słownictwem. Być może rozumiesz więcej niż czynnie używasz, co jest dosyć naturalne. A że czytanie pomaga, to nawet z doświadczenia mogę powiedzieć. Słuchałam kiedyś książek z ludźmi średnio elokwentnymi i łapałam ich potem na tym, że bezwiednie zaczynali używać słów i wyrażeń, które się w nich pojawiały. Dla nich nie były one naturalne.

djsenter

#1323 ·

Dziękuję wam, ale właściwie przyszło mi do głowy, że mógłbym jakieś zadanka wykonywać w stylu wymień ileś synonimów słowa takiego i takiego, albo zapisywać nowopoznane słowa, bo dotychczas się jedynie wysilałem na wpisywanie definicji takich słów w Googla i liczyłem na to, że je zapamiętam, albo naturalnie po okresie intensywnego używania stanie się naturalne.
Słowo które zmieniło moje życie? Aczkolwiek :D Uwielbiam.
A, jeszcze mam beczkę z jednego gostka, który mówi aczkolwiek bynajmniej w jakichś losowych zdaniach, nie rozumiejąc do końca co to znaczy.
Senter San

djsenter

#1324 ·

1 likes
A tak zmieniając temat, to głupi człowiek się nacina na próby odbudowania relacji z przeszłości i myśli, że coś z tego będzie. Zazwyczaj jest jeden wielki członek i gorycz. Jednak trzeba ufać tej intuicji bardziej, bo dana przyjaźń się zakończyła z jakiegoś powodu, prawda?
Senter San

Zuzler

#1325 ·

Siąpi, kapie, popaduje. Od sześciu godzin.

Monte

#1326 ·

U mnie też. Ale deszcz jest dobry.
Give me a sign.

Puszkin

#1327 ·

Pogoda w Anglii jest do kitu. Raz za gorąco, raz za zimno. #nielubie.

Paulinux

#1328 ·

@Senter to nie wiesz, do kogo się należy zwracać z takimi pragnieniami, pludraku?
Happy hacking

djsenter

#1329 ·

Boję się ciebie :P
Senter San

Paulinux

#1330 ·

1 likes
Tylko dlatego, że nazwałam Cię pludrakiem? Spokojnie, do rymu mogę Cię jeszcze nazwać cwaniakiem, łajdakiem, flakiem, krwiakiem, bardakiem, burakiem, bydlakiem, albo pękniętym bukłakiem
Happy hacking

MarOlk

#1332 ·

Huncwotem, nicponiem, ancymonem, urwisem, smykiem, łobuzem, baciarem, apaszem, łazikiem, zakapiorem, bandytą wściekniętym :P

Paulinux

#1333 ·

a to już nie do rymu, ale się zgadza. Jak najbardziej :P
Happy hacking

Paulinux

#1334 ·

To może zakapiorem, bachorem, łaziorem, co daje d*py wieczorem?
Happy hacking

djsenter

#1335 ·

Hahahaha, zrobiliście mi wieczór.
Senter San

zywek

#1336 ·

2 likes
A mi nie, wracając do domu minąłem dzika rozrywającego worek na śmieci i przez chwilę za mną lazł. Żałosne, a myślałem, że jednak nie jestem śmieciem. :D

Zuzler

#1337 ·

Edited
Łapciuchem, eunuchem, maluchem, komuchem, niewidomuchem i duchem z brzuchem i zdezelowanym uchem, co nie gardzi buchem?

Adasadula

#1338 ·

Taa, tych dzików ostatnio się nazłaziło. Ostatnio przebiegł obok mnie po poboczu jakiś, nie wiem przed czym spieprzał, ale nie chciałbym być na jego drodze.

-- (zywek):
A mi nie, wracając do domu minąłem dzika rozrywającego worek na śmieci i przez chwilę za mną lazł. Żałosne, a myślałem, że jednak nie jestem śmieciem. :D
--

skrzypenka

#1339 ·

bo lasy wycinają na budowę mieszkań, to dlatego.
Große Operndiva?
Previous 67 / 77 Next