Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Previous 66 / 77 Next

Kuba12565

#1301 ·

i jutro sprawdzian z geografi, nielubie nauczycielki, więc licze na maksymalnie 3. bo to podniesie mi średnią na 3. a inaczej 2 będzie.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

lwica

#1302 ·

Pojechałam na uczelnie tylko po to, by dowiedzieć się że baba nie przeczytała maila ode mnie, więc nie ma dostosowania, i nie mogę napisać egzaminu, bo wysłanie mi worda z którego i tak drukowała dla reszty nie wchodzi w grę dziś, ale za to może to zrobić za tydzień. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Julitka

#1303 ·

Odpytać Cię z tego angola?
-- (Kuba12565):
i jutro sprawdzian z geografi, nielubie nauczycielki, więc licze na maksymalnie 3. bo to podniesie mi średnią na 3. a inaczej 2 będzie.
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Kuba12565

#1304 ·

masakra, masakrycznie sie czuje psyhicznie, leże i płacze, już niewytrzymam, najgorsze jest, gdy ktoś zabardzo sie interesuje czymś, czym niepowinien, i robi afere, i zakazują spodkań z ukochaną osobą twego życia.. Nie chcę tego przeżywać drugi raz
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Julitka

#1305 ·

Kuba, spokojnie, to nie ostatnie spotkanie. Na pewno nie ostatnie, zwłaszcza z ukochaną osobą Twego życia. Pomyśl, że za rok pewnie nawet nie będziesz pamiętać tej sceny.
-- (Kuba12565):
masakra, masakrycznie sie czuje psyhicznie, leże i płacze, już niewytrzymam, najgorsze jest, gdy ktoś zabardzo sie interesuje czymś, czym niepowinien, i robi afere, i zakazują spodkań z ukochaną osobą twego życia.. Nie chcę tego przeżywać drugi raz
--

Zuzler

#1307 ·

Edited
eA poza tym, Kuba, takie przeżycia też mogą być potrzebne. Może mało to pocieszające, ale zdecydowanie nie życzyłabym nikomu przeżycia czegoś takiego pierwszy raz, gdy już będzie dorosły.

DJGraco

#1308 ·

@Kuba miałem kiedyś bardzo podobnie, a przynajmniej tak się wydaje z opisu. Bez wdawania się w szczegóły bo nie wszystko można publicznie pisać to z powodów tego że pewni wychowankowie na Tynieckiej ubzdurali sobie pewną rzecz, nie mogłem się spotkać z kimś ówcześnie dla mnie ważnym. Przeżyłem to dość mocno, zwłaszcza że tam to kilka zdażeń się nałożyło na siebie.
No ale było minęło.

guliwer

#1309 ·

2 likes
Literki z ekranu chcą odpytywać inne literki z ekranu;)

djsenter

#1310 ·

A mnie z Polskiego ktoś odpyta? Przydałoby mi się.
Senter San

Julitka

#1311 ·

A czego potrzebujesz? :)
-- (djsenter):
A mnie z Polskiego ktoś odpyta? Przydałoby mi się.
--

DJGraco

#1312 ·

@Guliver, jeśli, np połączy się z nim na konfach to już nie będą literki :D

Zuzler

#1313 ·

2 likes
Jakoś dziwnie dzisiaj, męczę się szybciej, jakaś zmęczona jestem ogólnie... Ciśnienie niskie pewnie.

mustafa

#1314 ·

Snusa zapodaj.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

djsenter

#1315 ·

@Julitka słownictwo ubogie i ortografia, nadal miewam z nią problemy.
Senter San

Zuzler

#1316 ·

Mogę Cię odpytać z liczebników. Myślę, że się skichasz.

Zuzler

#1317 ·

Wiesz, troje dziewcząt, siedmioro drzwi...
Nie no, szczerze to sama mam z tym problemy, więc spokojnie, nie odważę się nikogo pytać. Natomiast ze słownictwem i ortografią, jak jeszcze sobie tę nową reformę uczciwie wbiję do głowy, zapraszam.

daszekmdn

#1318 ·

Edited
Nie no faktycznie coś nie tak z tym dniem, bo cały przespałem i nie mogę się zmobilizować aby się podnieść i tak śpię cały czas :D i alergie swoje robią bo ostatnio cośkwitnie pyli czy cholera wi co robi
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Julitka

#1319 ·

Oj, ortografia to nie do mnie, ja jestem noga z ortografii. :) A słownictwo... nie wiem, czy da się z tego odpytywać. Tu chyba niestety pomoże głównie czytanie czy oglądanie. Ale nie sądzę, byś miał ubogie słownictwo.
-- (djsenter):
@Julitka słownictwo ubogie i ortografia, nadal miewam z nią problemy.
--

Monte

#1320 ·

Z ortografii ja mogę pomóc.
Give me a sign.
Previous 66 / 77 Next