i jutro sprawdzian z geografi, nielubie nauczycielki, więc licze na maksymalnie 3. bo to podniesie mi średnią na 3. a inaczej 2 będzie.
Pojechałam na uczelnie tylko po to, by dowiedzieć się że baba nie przeczytała maila ode mnie, więc nie ma dostosowania, i nie mogę napisać egzaminu, bo wysłanie mi worda z którego i tak drukowała dla reszty nie wchodzi w grę dziś, ale za to może to zrobić za tydzień. :D
Odpytać Cię z tego angola?
-- (Kuba12565):
i jutro sprawdzian z geografi, nielubie nauczycielki, więc licze na maksymalnie 3. bo to podniesie mi średnią na 3. a inaczej 2 będzie.
--
-- (Kuba12565):
--
masakra, masakrycznie sie czuje psyhicznie, leże i płacze, już niewytrzymam, najgorsze jest, gdy ktoś zabardzo sie interesuje czymś, czym niepowinien, i robi afere, i zakazują spodkań z ukochaną osobą twego życia.. Nie chcę tego przeżywać drugi raz
Kuba, spokojnie, to nie ostatnie spotkanie. Na pewno nie ostatnie, zwłaszcza z ukochaną osobą Twego życia. Pomyśl, że za rok pewnie nawet nie będziesz pamiętać tej sceny.
-- (Kuba12565):
masakra, masakrycznie sie czuje psyhicznie, leże i płacze, już niewytrzymam, najgorsze jest, gdy ktoś zabardzo sie interesuje czymś, czym niepowinien, i robi afere, i zakazują spodkań z ukochaną osobą twego życia.. Nie chcę tego przeżywać drugi raz
--
-- (Kuba12565):
--
No i wjechała angina...
Edited
eA poza tym, Kuba, takie przeżycia też mogą być potrzebne. Może mało to pocieszające, ale zdecydowanie nie życzyłabym nikomu przeżycia czegoś takiego pierwszy raz, gdy już będzie dorosły.
@Kuba miałem kiedyś bardzo podobnie, a przynajmniej tak się wydaje z opisu. Bez wdawania się w szczegóły bo nie wszystko można publicznie pisać to z powodów tego że pewni wychowankowie na Tynieckiej ubzdurali sobie pewną rzecz, nie mogłem się spotkać z kimś ówcześnie dla mnie ważnym. Przeżyłem to dość mocno, zwłaszcza że tam to kilka zdażeń się nałożyło na siebie.
No ale było minęło.
No ale było minęło.
A czego potrzebujesz? :)
-- (djsenter):
A mnie z Polskiego ktoś odpyta? Przydałoby mi się.
--
-- (djsenter):
A mnie z Polskiego ktoś odpyta? Przydałoby mi się.
--
2 likes
Jakoś dziwnie dzisiaj, męczę się szybciej, jakaś zmęczona jestem ogólnie... Ciśnienie niskie pewnie.
Wiesz, troje dziewcząt, siedmioro drzwi...
Nie no, szczerze to sama mam z tym problemy, więc spokojnie, nie odważę się nikogo pytać. Natomiast ze słownictwem i ortografią, jak jeszcze sobie tę nową reformę uczciwie wbiję do głowy, zapraszam.
Nie no, szczerze to sama mam z tym problemy, więc spokojnie, nie odważę się nikogo pytać. Natomiast ze słownictwem i ortografią, jak jeszcze sobie tę nową reformę uczciwie wbiję do głowy, zapraszam.
Edited
Nie no faktycznie coś nie tak z tym dniem, bo cały przespałem i nie mogę się zmobilizować aby się podnieść i tak śpię cały czas :D i alergie swoje robią bo ostatnio cośkwitnie pyli czy cholera wi co robi
Oj, ortografia to nie do mnie, ja jestem noga z ortografii. :) A słownictwo... nie wiem, czy da się z tego odpytywać. Tu chyba niestety pomoże głównie czytanie czy oglądanie. Ale nie sądzę, byś miał ubogie słownictwo.
-- (djsenter):
@Julitka słownictwo ubogie i ortografia, nadal miewam z nią problemy.
--
-- (djsenter):
@Julitka słownictwo ubogie i ortografia, nadal miewam z nią problemy.
--