Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Previous 65 / 77 Next

skrzypenka

#1281 ·

idź do okulisty, może masz stan zapalny.

-- (Kuba12565):
Chyba od tygodnia mam problem z okiem, oko łzawi.dodatku od wczoraj strasznie mam Katar, wczoraj myślałem że nie wytrzymam. Dzisiaj trochę już jest lepiej. Ale i tak rano np., nie mogę otworzyć oka, bo ciągle mi ropa wchodzi, mimo tego że parę razy w dniu myję oko. Tak mi się dzieje tylko z lewym okiem

--
Große Operndiva?

skrzypenka

#1282 ·

u neurologa byłam prywatnie, na rezonans byłam prywatnie, prywatnie chodzę na rehabilitację s-ż i jeszcze mam chodzić prywatnie na rehabilitacje nogi? Nie mam tyle pieniędzy przecież. Elektro też prywatnie zrobię mimo, że jest skierowanie, drugi raz do neuro pójdę prywatnie.

-- (zywek):
Trzeba zainwestować w prywatną służbę zdrowia.

--
Große Operndiva?

Zuzler

#1283 ·

@Kuba, na razie przemywaj to solą fizjologiczną, jeśli jeszcze tak nie robisz, ale faktycznie, do lekarza też spróbój. Solą, bo lepiej Ci zrobi na oko niż zwykła woda.

Zuzler

#1284 ·

Mustafko, a kto powiedział, że chcę być magistrem?

daszekmdn

#1285 ·

Edited
czasami Też tak miewam z oczami wiosną. Alergia to u mnie prowokuje.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Kat

#1286 ·

Prawda, takich nic nie wnoszących zapchaj dziur pełno jest na studiach.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

mustafa

#1287 ·

Pocoś na studia chodzisz.
Chcesz mieć tytuł, choćby licencjata, tto cierp.

-- (Zuzler):
Mustafko, a kto powiedział, że chcę być magistrem?

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Kat

#1288 ·

Starazolin czerwony polecam. Na zapalenie spojówki - a po twoich objawach wnoszę, że to może być to - jest świetny. Sama stosuję, gdy alergia da mi tak w kość, że wyjścia nie mam.
-- (Kuba12565):
Chyba od tygodnia mam problem z okiem, oko łzawi.dodatku od wczoraj strasznie mam Katar, wczoraj myślałem że nie wytrzymam. Dzisiaj trochę już jest lepiej. Ale i tak rano np., nie mogę otworzyć oka, bo ciągle mi ropa wchodzi, mimo tego że parę razy w dniu myję oko. Tak mi się dzieje tylko z lewym okiem

--
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Stawię mu czoło.

DJGraco

#1289 ·

Edited 2 likes
Niektórzy ludzie nie mają rozumu i są na prawdę okropni. Tyle i aż tyle chciałem napisać. Dziękuję, dobranoc.
Sorry za takie niejednoznaczne słowa, po prostu ja w jednej kwestjii już nie mogę ale nie chcę pisać o tym publicznie. Ci którzy mnie znają wiedzą co siędzieje.

DJGraco

#1290 ·

Junodownload przestało istnieć. A ja chciałem tam kupić relek który byłtylko tam dostępny. Prawdopodobnie bo może uda sięgo gdzieś indziej znaleźć.

Julitka

#1291 ·

Złamałam własne zasady i zjadłam fastfood z Pasibusa. I wiecie co? Żeby to jeszcze, kurde, dobre było!
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Zuzler

#1292 ·

A widzisz, to teraz nie będzie kusiło.

mustafa

#1293 ·

Skąd ja to znam.

-- (Julitka):
Złamałam własne zasady i zjadłam fastfood z Pasibusa. I wiecie co? Żeby to jeszcze, kurde, dobre było!

--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

zywek

#1294 ·

Akurat całkiem przyzwoite jest. Na pewno lepsze niż jakiś mcdonalds

Julitka

#1295 ·

Wiem, co piszę. Dlatego stamtąd zamówiłam, że do tej pory było ok i jeśli chciałam zjeść lepiej, niż w Macu, brałam stamtąd. Tylko że wczoraj kurczak był po prostu niedogotowany/niedopieczony, panierka totalnie rozmiękła, brak sosu prawie itp.
-- (zywek):
Akurat całkiem przyzwoite jest. Na pewno lepsze niż jakiś mcdonalds

--

Kuba12565

#1296 ·

dostałem jedynke z anglika z kardkówki.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Julitka

#1297 ·

się zdarza, co poradzisz? Ważne, żeby maturę dobrze zdać i egzaminy E8, a potem móc się dobrze posługiwać, bo jednak anglik ważny w życiu jest.
-- (Kuba12565):

--

Zuzler

#1298 ·

Poprawisz innymi ocenami, jeszcze masz chwilkę. :)

Kat

#1299 ·

1 likes
Zdarza się najlepszym, na pocieszenie dodam, że za kilka lat, nikt, absolutnie nikt, nie będzie pamiętał o tej jedynce, no, może ty sam, ale wtedy prawdopodobnie uznasz, że straciło to całkowicie na znaczeniu.
-- (Kuba12565):

--
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Stawię mu czoło.

Kuba12565

#1300 ·

1 likes
dziękuje wszystkim, poprawa w następnym tygodniu, dodadkowo zrobie dwie prace domowe, jedna obowiąskowa, a druga dla hętnych.
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!
Previous 65 / 77 Next