-- (Kuba12565): Chyba od tygodnia mam problem z okiem, oko łzawi.dodatku od wczoraj strasznie mam Katar, wczoraj myślałem że nie wytrzymam. Dzisiaj trochę już jest lepiej. Ale i tak rano np., nie mogę otworzyć oka, bo ciągle mi ropa wchodzi, mimo tego że parę razy w dniu myję oko. Tak mi się dzieje tylko z lewym okiem
u neurologa byłam prywatnie, na rezonans byłam prywatnie, prywatnie chodzę na rehabilitację s-ż i jeszcze mam chodzić prywatnie na rehabilitacje nogi? Nie mam tyle pieniędzy przecież. Elektro też prywatnie zrobię mimo, że jest skierowanie, drugi raz do neuro pójdę prywatnie.
-- (zywek): Trzeba zainwestować w prywatną służbę zdrowia.
@Kuba, na razie przemywaj to solą fizjologiczną, jeśli jeszcze tak nie robisz, ale faktycznie, do lekarza też spróbój. Solą, bo lepiej Ci zrobi na oko niż zwykła woda.
Prawda, takich nic nie wnoszących zapchaj dziur pełno jest na studiach.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Pocoś na studia chodzisz. Chcesz mieć tytuł, choćby licencjata, tto cierp.
-- (Zuzler): Mustafko, a kto powiedział, że chcę być magistrem?
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Starazolin czerwony polecam. Na zapalenie spojówki - a po twoich objawach wnoszę, że to może być to - jest świetny. Sama stosuję, gdy alergia da mi tak w kość, że wyjścia nie mam. -- (Kuba12565): Chyba od tygodnia mam problem z okiem, oko łzawi.dodatku od wczoraj strasznie mam Katar, wczoraj myślałem że nie wytrzymam. Dzisiaj trochę już jest lepiej. Ale i tak rano np., nie mogę otworzyć oka, bo ciągle mi ropa wchodzi, mimo tego że parę razy w dniu myję oko. Tak mi się dzieje tylko z lewym okiem
--
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Niektórzy ludzie nie mają rozumu i są na prawdę okropni. Tyle i aż tyle chciałem napisać. Dziękuję, dobranoc. Sorry za takie niejednoznaczne słowa, po prostu ja w jednej kwestjii już nie mogę ale nie chcę pisać o tym publicznie. Ci którzy mnie znają wiedzą co siędzieje.
-- (Julitka): Złamałam własne zasady i zjadłam fastfood z Pasibusa. I wiecie co? Żeby to jeszcze, kurde, dobre było!
--
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Wiem, co piszę. Dlatego stamtąd zamówiłam, że do tej pory było ok i jeśli chciałam zjeść lepiej, niż w Macu, brałam stamtąd. Tylko że wczoraj kurczak był po prostu niedogotowany/niedopieczony, panierka totalnie rozmiękła, brak sosu prawie itp. -- (zywek): Akurat całkiem przyzwoite jest. Na pewno lepsze niż jakiś mcdonalds
się zdarza, co poradzisz? Ważne, żeby maturę dobrze zdać i egzaminy E8, a potem móc się dobrze posługiwać, bo jednak anglik ważny w życiu jest. -- (Kuba12565): dostałem jedynke z anglika z kardkówki.
Zdarza się najlepszym, na pocieszenie dodam, że za kilka lat, nikt, absolutnie nikt, nie będzie pamiętał o tej jedynce, no, może ty sam, ale wtedy prawdopodobnie uznasz, że straciło to całkowicie na znaczeniu. -- (Kuba12565): dostałem jedynke z anglika z kardkówki.
--