Forum

Księga zażaleń

Integracja Eltenowiczów

Previous 69 / 77 Next

skrzypenka

#1361 ·

czekaj, gdzie ty studiujsz?
Weeeś, masakra.

-- (lwica):
Ten moment, kiedy człowiek piszę do wykładowcy o dostosowanie egzaminu, sygnalizując wyraźnie, że osoba niewidoma, że potrzebny word lub forms, że zaświadczenie od pełnomocnika osób niepełnosprawnych w załączeniu i dostaje odpowiedź:
Dzień dobry, ja wydrukowałem dla Pani egzemplarz w powiększonej formie. Pozdrawiam!
Z jednej strony mnie to bawi, z drugiej, wczoraj musiałam osobiście dyskutować z dwoma takimi, którzy zignorowali maila, i udowadniać, że owszem, ja naprawdę nie jestem w stanie pisać w papierowej formie, i jak mi Pani/Pan da kartkę na której są taaaaakie duuuże literki, to mi to naprawdę nie pomoże. A niby taka dostępna uczelnia...

--
Große Operndiva?

Monte

#1362 ·

O matko kochana. Współczuję.
Give me a sign.

MarOlk

#1363 ·

Debil, no kurwa debil.
-- (lwica):
Ten moment, kiedy człowiek piszę do wykładowcy o dostosowanie egzaminu, sygnalizując wyraźnie, że osoba niewidoma, że potrzebny word lub forms, że zaświadczenie od pełnomocnika osób niepełnosprawnych w załączeniu i dostaje odpowiedź:
Dzień dobry, ja wydrukowałem dla Pani egzemplarz w powiększonej formie. Pozdrawiam!
Z jednej strony mnie to bawi, z drugiej, wczoraj musiałam osobiście dyskutować z dwoma takimi, którzy zignorowali maila, i udowadniać, że owszem, ja naprawdę nie jestem w stanie pisać w papierowej formie, i jak mi Pani/Pan da kartkę na której są taaaaakie duuuże literki, to mi to naprawdę nie pomoże. A niby taka dostępna uczelnia...
--

Kuba12565

#1364 ·

Jak mnie ta pogoda denerwuje. Ciągle pada i pada. Wstawać się nie chce, nic się nie chce. Dodatkowo obudził mnie deszcz stuka w parapet. I tak stukał, i stukał
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Julitka

#1365 ·

1 likes
Hahaha, czy ja dobrze kojarzę, że ona studiuje na APS? Akademii Pedagogiki Specjalnej, żeby rozwinąć skrót? :D
-- (skrzypenka):
czekaj, gdzie ty studiujsz?
Weeeś, masakra.

-- (lwica):

--
--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Monte

#1366 ·

Dzisiaj nie jestem wyspana. Położyłam się przed pierwszą, musiałam dziś wcześniej wstać, a zanim usnęłam to najpierw się rozpadało, a potem zaczął wiać wiatr i przyszła burza. Na szczęście nie grzmiało mocno, ale jak w ciemności usłyszałam grzmoty, to miałam cykora.
Give me a sign.

Monte

#1367 ·

Nie działa mi fajna strona, z której korzystałam od lat. A niech to jasny piorun! Oczywiście wszystko premium musi być. Nie będę za jedną pierdołę płacić.
Give me a sign.

MarOlk

#1368 ·

1 likes
To tylko wyrzuty sumienia po szerszeniu XD
-- (Monte):
Dzisiaj nie jestem wyspana. Położyłam się przed pierwszą, musiałam dziś wcześniej wstać, a zanim usnęłam to najpierw się rozpadało, a potem zaczął wiać wiatr i przyszła burza. Na szczęście nie grzmiało mocno, ale jak w ciemności usłyszałam grzmoty, to miałam cykora.
--

Monte

#1369 ·

:D :D :D
Give me a sign.

lwica

#1370 ·

1 likes
@Julitka, owszem, właśnie tam studiuje, dlatego takie podejście jest, tym bardziej, conajmniej zadziwiające.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Julitka

#1371 ·

To był spoko dzień, nie stało się nic złego... Dlaczego więc mam taki parszywy humor?

Zuzler

#1372 ·

Edited 1 likes
A to pewnie mój ciulowy humor, który nie do końca wiem czemu sobie poszedł, znalazł sobie lepszy obiekt. :P

Julitka

#1373 ·

No i fajnie, cieszę się. :)
-- (Zuzler):
A to pewnie mój ciulowy humor, który nie do końca wiem czemu sobie poszedł, znalazł sobie lepszy obiekt. :P
--

daszekmdn

#1374 ·

Dość mam już tego całego sprzętu retro audio. Wiecznie coś się pieprzy, wiecznie coś nie działa, albo trzeba poprawiać. Czas chyba zmienić pasję bo nic młodsze nie będzie a tylko frustracji ostatnio dostaję.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

daszekmdn

#1376 ·

Tak. Ja. Ileż można... Gdybym widział, sam bym sobie wszystko naprawił a tak tylko płać, płać, szukaj serwisu, znowu płać, poprawiaj po serwisie w innym serwisie, znowu płać...
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

sanklip

#1377 ·

Samoczyszcząca kuweta dla kota to najgorszy zakup, którego dokonaliśmy na przestrzeni ostatnich miesięcy. Nie dość, że nie czyści, to jeszcze sama kręcąc się wysypuje żwir i pyli nim na wszystkie strony, jak popierdolona. Dziś był kurier i zabrał to dziadostwo, bo zrobiliśmy zwrot, a ja powróciłam do starych, najprostrzych metod. Jedyne, czego mi w związku z tym narzędziem brak, to powiadomienia, że kot korzysta i ile czasu, ale traktuję to w kategorii bajeru, bez którego można się obejść.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

Zuzler

#1378 ·

Edited
Behawioryści generalnie odradzają samoczyszczące. Moze się zdarzyć, że się cholerstwo uruchomi, gdy kot jest w środku, a zdecydowanie odstraszenie kota od korzystania z kuwety to ostatnie, czego by ktokolwiek chciał.

Adasadula

#1379 ·

I na co komu wiedzieć, kiedy i jak długo kot robi co powinien w owym przybytku ;)? I to jeszcze za taką kasę, jeśli mówimy o tej śmiesznawskiej kuwecie za 2patyki.

Zuzler

#1380 ·

1 likes
A to akurat fajnie wiedzieć, kiedy masz podejrzenia, że z jego wypróżniawką są jakieś problemy, ale jako ślepiec przecież nie zawsze wyczaisz, jak często, długo i kiedy kot chadza. Dla innych ludzi też może być przydatne, gdy ich nie ma w domu.
Previous 69 / 77 Next