Nie gniewaj się, stary, ale musielibyśmy być z sobą dużo, dużo, dużo bliżej. :( -- (Pitef): Dawaj, chętnie wysłucham, pomogę jak będę potrafił. Trzymaj się tam
ABK pod andkiem jakiś czas temu faktycznie znikał mi wiadomości po wysłaniu, ale już od dawna tak się nie dzieje, dwie rzeczy mnie denerwują, nie wiedzieć jak, może jakiś gest podczas pisania fokus nagle ustawia się na początku tekstu i klepiemy nie wiedząc, że piszemy na początku i wychodzi masło maślane, trzeba edytować i drugie to kalibracja, 4 palce, bez sensu, chilka zawahania i już włącza się kalibracja, było na początku 6 palców i zmienił na 4, bez sensu, tym bardziej, że jest trochę tych liter na 4 paluchy.
No to zależy od telefonu bo u mnie to się dzije losowo, raz znika raz nie znika. A problem z przestawieniem kursora potwierdzam i to pewnie jakiś gest tylko w ustawieniach nie patrzyłem.
Ja szukałem w gestach, ale nic nie znalazłem, ta kalibracja nie jest tak upierdliwa jak właśnie to przeskakiwanie kursora na początek tekstu, ale za to ma świetnie rozwiązane emotki, rewelacja. No i skróty, można sobie przypisać do jakiejś frazy i po użyciu spacji wstawia nam wcześniej przygotowany tekst, np. dane adresowe, email itp, nie trzeba ręcznie klepać - skrót i pyk, mamy wstawione.