Księga zażaleń
Back to Integracja Eltenowiczów#641 DJGraco
No zależy od rejonu Polski przecież. Np, w Krakowie troszkę napadało a w Szczecinie jest mało. TO takie przykłady ogólne.
#642 Zuzler
Yyy... CO by tu... Jeszcze się nie płaszczyłam i się tego boję.
#643 Monte
W Lublinie śnieg i ślisko, w mojej okolicy to samo. Dobrze, że temperatury nie są już tak niskie jak były.
#644 mustafa
W Krakowie dzisiaj rano -14 więc chyba jednak są.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#645 Numernabis
Ciekawe, ja chyba z innego Krakowa, bo u mnie było -6
#646 mustafa
Kraków duży. Ja wychodziłem z domu o 5:50
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#647 Numernabis
Tak, to prawda.
#648 skrzypenka
Czy tylko mi jest tak przeraźliwie zimno? Marznę tak bardzo i nawet ciepłe ubrania nie pomagają, ana prawdę chodzę ciepło ubrana, a czuję, że mróz mi przenika przez ubranie.
#649 daszekmdn
Mi jest ciepło. Zawsze 🤣. Jak jest więcej niż 25 stopni to mam dość. Przy 35 możecie robić co chcecie, a nie wyciągniecie mnie na zewnątrz z chłodnego klimatyzowanego pokoju.
Wszyscy, co szli ze mną trzymając mnie za dłoń zawsze mówili, że mam ciepłe ręce. Zima jest git, tylko po co mi kurtka jak jest 10 na plusie np? Nie wiem, ale większość mi wiecznie mówi, że jest zimno.
#650 DJGraco
To troszkę masz jak moja Babcia. Ona też zawsze ma ciepłe ręce, jest jej ciepło itd.
#651 djsenter
@Daszekmdn z kolei jak chcemy gdzieś wyjść, to mi zawsze narzekasz, że ci zimno w nogi czy stopy ;D :D
#652 balteam
są np. nawet kurtki z ogrzewaniem, także poszukajcie a znajdziecie.
#653 daszekmdn
No bo w giry to mi akurat jest często zimno, ale tylko w nie.
#654 Kat
Nie, nie tylko tobie, ja też mam ostatnio ten problem, choć wstępnie zganiam wszystko na redukcję, bo po części ona też jest za to odpowiedzialna.
-- (skrzypenka):
Czy tylko mi jest tak przeraźliwie zimno? Marznę tak bardzo i nawet ciepłe ubrania nie pomagają, ana prawdę chodzę ciepło ubrana, a czuję, że mróz mi przenika przez ubranie.
--
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#655 daszekmdn
Albo świętego walniętego. Swoją drogą, podobno był nieco walnięty xd
#656 daszekmdn
Tak się kończy pisanie z mobilki. Nie w tym wątku.
#657 Kuba12565
horoba dopadła, bul gardła katar, i wszystko, co najgorsze.
#658 djsenter
Ostatatnio wiecznie zmęczony
#659 Julitka
Mam dość. Tak po prostu. Wszystko się wali, każdy czegoś chce. Zapominam siebie. I najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie mam komu się z tego "dość" zwierzyć. I muszę pisać o tym w wątku dla anonimowych żalów na wszystko.
#660 Pitef
Dawaj, chętnie wysłucham, pomogę jak będę potrafił. Trzymaj się tam