Przede wszystkim kobieta musi znieść ten ból, także nie ma sensu patrzenie czy facet by go zniósł, jeśli by musiał, to tak, tak samo jak nawet niektóre dzieci walczą z bólem całe życie, przy niektórych chorobach. No i normalnie by 95% społeczeństwa bólu takiego nie zniosła, ale że musi, to znosi. No i Mustafa akurat sporo się zmienia, nie tak bardzo jak chce skrajna lewica, ale na szczęście nie tak mało jak chce skrajna prawica.
Więc go nie naśladuj, dobra? :) Zresztą akurat polski patriotyzm do tematu ma tu niewiele. -- (guliwer): Nic nowego, on tak ma. Polski Patriota mustafa.
-- (Julitka): Mustafa, mierzysz wszystkich bardzo własną miarą. Nie podoba mi się to.
Dokładnie o to mi chodzi. Nie ma sensu dyskutować, która płeć jest lepsza. Jesteśmy różni, i to jest pękne. A udowadnianie sobie, że kobiety to a mężczyźni tamto. Mamy swoje predyspozycje i żadne wojny są nie potrzebne.
-- (balteam): Przede wszystkim kobieta musi znieść ten ból, także nie ma sensu patrzenie czy facet by go zniósł, jeśli by musiał, to tak, tak samo jak nawet niektóre dzieci walczą z bólem całe życie, przy niektórych chorobach. No i normalnie by 95% społeczeństwa bólu takiego nie zniosła, ale że musi, to znosi. No i Mustafa akurat sporo się zmienia, nie tak bardzo jak chce skrajna lewica, ale na szczęście nie tak mało jak chce skrajna prawica.
-- (Julitka): Więc go nie naśladuj, dobra? :) Zresztą akurat polski patriotyzm do tematu ma tu niewiele. -- (guliwer): Nic nowego, on tak ma. Polski Patriota mustafa.
-- (Julitka): Mustafa, mierzysz wszystkich bardzo własną miarą. Nie podoba mi się to.
Ale to chyba do księgi pochwał. Zwłaszcza, że tak zacytowałeś, że lubisz pół świata @Mustafa -- (mustafa): Też Cię lubię.
-- (Julitka): Więc go nie naśladuj, dobra? :) Zresztą akurat polski patriotyzm do tematu ma tu niewiele. -- (guliwer): Nic nowego, on tak ma. Polski Patriota mustafa.
@Julitka Ty, dużo się dowiedziałem, serio. A swoją drogą trochę zaczynam żałować, że chciałem aby Elten się znowu uaktywnił, o tak sobie wszyscy skaczą do gardeł, że wziąć i zamknąć w klatkach :D
Chyba dzisiaj jakieś niskie ciśnienie, bo nie dość, że okropnie chce mi się spać, to jeszcze łażę jakiś taki wkurwiony, w sumie to nie wiem na co. Obetnijcie mi łeb, bo dzisiaj, to ja sam ze sobą chyba powoli nie wytrzymuję, nie wspominając już o innych istotach, z którymi mogę mieć ewentualną styczność.
ferie mi się dziś kończą. Znaczy, skończyły się już w piątek, bo byłam w ten weekend na uczelni. Dziś zrobiłam sobie wagary, by pisać pracę magisterską, a jutro do pracy. No i niby mi się chce, a niby mi się nie chce iść. Chce mi się, bo się zasiedziałam, a nie chce, bo pogoda do dupy.