EltenLink

#621 balteam

Przede wszystkim kobieta musi znieść ten ból, także nie ma sensu patrzenie czy facet by go zniósł, jeśli by musiał, to tak, tak samo jak nawet niektóre dzieci walczą z bólem całe życie, przy niektórych chorobach. No i normalnie by 95% społeczeństwa bólu takiego nie zniosła, ale że musi, to znosi.
No i Mustafa akurat sporo się zmienia, nie tak bardzo jak chce skrajna lewica, ale na szczęście nie tak mało jak chce skrajna prawica.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2026-02-15 10:11

#622 Julitka

Źle zrozumiałeś. :)
-- (djsenter):
Bierność raczej nie jest odpowiedzią na problemy, wybacz jeżeli źle zrozumiałem twoją wypowiedź.

--

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2026-02-15 12:04

#623 Julitka

Mustafa, mierzysz wszystkich bardzo własną miarą. Nie podoba mi się to.

2026-02-15 12:05

#624 guliwer

Nic nowego, on tak ma.
Polski Patriota mustafa.

-- (Julitka):

--

2026-02-15 12:07

#625 Julitka

Więc go nie naśladuj, dobra? :) Zresztą akurat polski patriotyzm do tematu ma tu niewiele.
-- (guliwer):
Nic nowego, on tak ma.
Polski Patriota mustafa.

-- (Julitka):

--

--

Edytowano 2026-02-15 12:09

#626 Julitka

Dobra, wracamy do tematu.
Jest, proszę państwa, ślisko!

2026-02-15 12:10

#627 mustafa

Dokładnie o to mi chodzi.
Nie ma sensu dyskutować, która płeć jest lepsza. Jesteśmy różni, i to jest pękne. A udowadnianie sobie, że kobiety to a mężczyźni tamto. Mamy swoje predyspozycje i żadne wojny są nie potrzebne.

-- (balteam):
Przede wszystkim kobieta musi znieść ten ból, także nie ma sensu patrzenie czy facet by go zniósł, jeśli by musiał, to tak, tak samo jak nawet niektóre dzieci walczą z bólem całe życie, przy niektórych chorobach. No i normalnie by 95% społeczeństwa bólu takiego nie zniosła, ale że musi, to znosi.
No i Mustafa akurat sporo się zmienia, nie tak bardzo jak chce skrajna lewica, ale na szczęście nie tak mało jak chce skrajna prawica.

--

Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2026-02-15 12:11

#628 mustafa

Też Cię lubię.

-- (Julitka):
Więc go nie naśladuj, dobra? :) Zresztą akurat polski patriotyzm do tematu ma tu niewiele.
-- (guliwer):
Nic nowego, on tak ma.
Polski Patriota mustafa.

-- (Julitka):

--

--

--

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2026-02-15 12:13

#629 Julitka

Ale to chyba do księgi pochwał. Zwłaszcza, że tak zacytowałeś, że lubisz pół świata @Mustafa
-- (mustafa):
Też Cię lubię.

-- (Julitka):
-- (guliwer):
Nic nowego, on tak ma.
Polski Patriota mustafa.

-- (Julitka):

--

--

--

--

2026-02-15 12:22

#630 mustafa

Tam też mogę napisać jeżeli chcesz.

2026-02-15 12:24

#631 djsenter

@Julitka Ty, dużo się dowiedziałem, serio.
A swoją drogą trochę zaczynam żałować, że chciałem aby Elten się znowu uaktywnił, o tak sobie wszyscy skaczą do gardeł, że wziąć i zamknąć w klatkach :D

Senter San
2026-02-15 13:17

#632 Zuzler

To jest skakanie do gardeł?

2026-02-15 13:49

#633 Zuzler

Przy tym, co tu potrafiło się odwalać to to jest wyważona kurturrarna dyskusja.

Edytowano 2026-02-15 13:50

#634 djdenismusic

Chyba dzisiaj jakieś niskie ciśnienie, bo nie dość, że okropnie chce mi się spać, to jeszcze łażę jakiś taki wkurwiony, w sumie to nie wiem na co. Obetnijcie mi łeb, bo dzisiaj, to ja sam ze sobą chyba powoli nie wytrzymuję, nie wspominając już o innych istotach, z którymi mogę mieć ewentualną styczność.

2026-02-15 16:19

#635 DJGraco

Też mam czasami takie dni. Na szczęście zazwyczaj kolejnego już jest lepiej.

2026-02-15 17:35

#636 skrzypenka

ferie mi się dziś kończą. Znaczy, skończyły się już w piątek, bo byłam w ten weekend na uczelni. Dziś zrobiłam sobie wagary, by pisać pracę magisterską, a jutro do pracy. No i niby mi się chce, a niby mi się nie chce iść. Chce mi się, bo się zasiedziałam, a nie chce, bo pogoda do dupy.

Große Operndiva?
2026-02-15 19:37

#637 guliwer

Ile przez jeden dzień nawaliło tego białego gówna...

2026-02-15 19:56

#638 zywek

Gdzie śnieg? Gdzie ślisko? Ja tam nie widzę.

2026-02-15 20:18

#639 Julitka

Słuchajcie, z rodziną to tylko na zdjęciach dobrze.

2026-02-15 20:29

#640 guliwer

U mnie, nie wiem ile z 30? 40cm.
-- (zywek):
Gdzie śnieg? Gdzie ślisko? Ja tam nie widzę.

--

2026-02-15 20:38