Księga zażaleń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#621 balteam
Przede wszystkim kobieta musi znieść ten ból, także nie ma sensu patrzenie czy facet by go zniósł, jeśli by musiał, to tak, tak samo jak nawet niektóre dzieci walczą z bólem całe życie, przy niektórych chorobach. No i normalnie by 95% społeczeństwa bólu takiego nie zniosła, ale że musi, to znosi.
No i Mustafa akurat sporo się zmienia, nie tak bardzo jak chce skrajna lewica, ale na szczęście nie tak mało jak chce skrajna prawica.
#622 Julitka
Źle zrozumiałeś. :)
-- (djsenter):
Bierność raczej nie jest odpowiedzią na problemy, wybacz jeżeli źle zrozumiałem twoją wypowiedź.
--
#623 Julitka
Mustafa, mierzysz wszystkich bardzo własną miarą. Nie podoba mi się to.
#624 guliwer
Nic nowego, on tak ma.
Polski Patriota mustafa.
-- (Julitka):
--
#625 Julitka
Więc go nie naśladuj, dobra? :) Zresztą akurat polski patriotyzm do tematu ma tu niewiele.
-- (guliwer):
Nic nowego, on tak ma.
Polski Patriota mustafa.
-- (Julitka):
--
--
#626 Julitka
Dobra, wracamy do tematu.
Jest, proszę państwa, ślisko!
#627 mustafa
Dokładnie o to mi chodzi.
Nie ma sensu dyskutować, która płeć jest lepsza. Jesteśmy różni, i to jest pękne. A udowadnianie sobie, że kobiety to a mężczyźni tamto. Mamy swoje predyspozycje i żadne wojny są nie potrzebne.
-- (balteam):
Przede wszystkim kobieta musi znieść ten ból, także nie ma sensu patrzenie czy facet by go zniósł, jeśli by musiał, to tak, tak samo jak nawet niektóre dzieci walczą z bólem całe życie, przy niektórych chorobach. No i normalnie by 95% społeczeństwa bólu takiego nie zniosła, ale że musi, to znosi.
No i Mustafa akurat sporo się zmienia, nie tak bardzo jak chce skrajna lewica, ale na szczęście nie tak mało jak chce skrajna prawica.
--
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#628 mustafa
Też Cię lubię.
-- (Julitka):
Więc go nie naśladuj, dobra? :) Zresztą akurat polski patriotyzm do tematu ma tu niewiele.
-- (guliwer):
Nic nowego, on tak ma.
Polski Patriota mustafa.
-- (Julitka):
--
--
--
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#629 Julitka
Ale to chyba do księgi pochwał. Zwłaszcza, że tak zacytowałeś, że lubisz pół świata @Mustafa
-- (mustafa):
Też Cię lubię.
-- (Julitka):
-- (guliwer):
Nic nowego, on tak ma.
Polski Patriota mustafa.
-- (Julitka):
--
--
--
--
#630 mustafa
Tam też mogę napisać jeżeli chcesz.
#631 djsenter
@Julitka Ty, dużo się dowiedziałem, serio.
A swoją drogą trochę zaczynam żałować, że chciałem aby Elten się znowu uaktywnił, o tak sobie wszyscy skaczą do gardeł, że wziąć i zamknąć w klatkach :D
#632 Zuzler
To jest skakanie do gardeł?
#633 Zuzler
Przy tym, co tu potrafiło się odwalać to to jest wyważona kurturrarna dyskusja.
#634 djdenismusic
Chyba dzisiaj jakieś niskie ciśnienie, bo nie dość, że okropnie chce mi się spać, to jeszcze łażę jakiś taki wkurwiony, w sumie to nie wiem na co. Obetnijcie mi łeb, bo dzisiaj, to ja sam ze sobą chyba powoli nie wytrzymuję, nie wspominając już o innych istotach, z którymi mogę mieć ewentualną styczność.
#635 DJGraco
Też mam czasami takie dni. Na szczęście zazwyczaj kolejnego już jest lepiej.
#636 skrzypenka
ferie mi się dziś kończą. Znaczy, skończyły się już w piątek, bo byłam w ten weekend na uczelni. Dziś zrobiłam sobie wagary, by pisać pracę magisterską, a jutro do pracy. No i niby mi się chce, a niby mi się nie chce iść. Chce mi się, bo się zasiedziałam, a nie chce, bo pogoda do dupy.
#637 guliwer
Ile przez jeden dzień nawaliło tego białego gówna...
#638 zywek
Gdzie śnieg? Gdzie ślisko? Ja tam nie widzę.
#639 Julitka
Słuchajcie, z rodziną to tylko na zdjęciach dobrze.
#640 guliwer
U mnie, nie wiem ile z 30? 40cm.
-- (zywek):
Gdzie śnieg? Gdzie ślisko? Ja tam nie widzę.
--