Księga zażaleń
Wróć do Integracja Eltenowiczów#661 Julitka
Nie gniewaj się, stary, ale musielibyśmy być z sobą dużo, dużo, dużo bliżej. :(
-- (Pitef):
Dawaj, chętnie wysłucham, pomogę jak będę potrafił. Trzymaj się tam
--
#662 Pitef
Rozumuję, w takim razie zostaje powiedzieć, Trzymaj się, i na pewno będzie dobrze/ ułoży się.
#663 Zuzler
Masz jeszcze opcję wyżalić się komuś, kogo nie znasz w ogóle.
#664 Numernabis
to może ja? ;)
#665 Julitka
Nie kręci mnie niestety ta opcja. Za dużo tłumaczenia detali. Przykro mi. :(
#666 Numernabis
Eh, kobiety, chciałyby, ale się boją :)
#667 Monte
Chyba odruchowo zrobiłam coś, czego nie powinnam.
#668 djsenter
Kurde, stresuję się jedną sytuacją, a radzić sobie dobrze ze stresem to ja nie umiem.
#669 Paulinux
Zabiłam połowę mieszkańców Pcimia Dolnego. Tych, którzy zamieszkiwali parzyste numery domów.
-- (Monte):
Chyba odruchowo zrobiłam coś, czego nie powinnam.
-
#670 Zuzler
Wychodzi na to, że ja jednak też nie, więc łączę się w bólu.
-- (djsenter):
Kurde, stresuję się jedną sytuacją, a radzić sobie dobrze ze stresem to ja nie umiem.
--
#671 daszekmdn
I ja się finalnie rozchorowałem. Kurrrrrrwwwwwa.
#672 Kuba12565
ehhhh, jak mnie denerwuje braille na iphonie, ciągle się zawiesza podczas szybkiego pisania.
#673 djdenismusic
To mi się akurat nic nie wiesza ;)
#674 guliwer
Ja też to zauważyłem ostatnio. Jak piszę mega szybko to zjada litery czasem.
Nie pamiętam od kiedy tak się dzieje, ale przedtem działało to dobrze.
#675 daszekmdn
To spróbuj na Androidzie, wkurza bardziej.
#676 DJGraco
@Kuba12565 a mnie denerwuje ABK na androidzie przez to że czasami tekst znika po wysłaniu i takie tam
#677 Numernabis
ABK pod andkiem jakiś czas temu faktycznie znikał mi wiadomości po wysłaniu, ale już od dawna tak się nie dzieje, dwie rzeczy mnie denerwują, nie wiedzieć jak, może jakiś gest podczas pisania fokus nagle ustawia się na początku tekstu i klepiemy nie wiedząc, że piszemy na początku i wychodzi masło maślane, trzeba edytować i drugie to kalibracja, 4 palce, bez sensu, chilka zawahania i już włącza się kalibracja, było na początku 6 palców i zmienił na 4, bez sensu, tym bardziej, że jest trochę tych liter na 4 paluchy.
#678 DJGraco
No to zależy od telefonu bo u mnie to się dzije losowo, raz znika raz nie znika.
A problem z przestawieniem kursora potwierdzam i to pewnie jakiś gest tylko w ustawieniach nie patrzyłem.
#679 Numernabis
Ja szukałem w gestach, ale nic nie znalazłem, ta kalibracja nie jest tak upierdliwa jak właśnie to przeskakiwanie kursora na początek tekstu, ale za to ma świetnie rozwiązane emotki, rewelacja. No i skróty, można sobie przypisać do jakiejś frazy i po użyciu spacji wstawia nam wcześniej przygotowany tekst, np. dane adresowe, email itp, nie trzeba ręcznie klepać - skrót i pyk, mamy wstawione.
#680 mucha
szukam i znaleźć nie mogę jak włączyć w samsungu kurtynę.