Księga zażaleń
Back to Integracja Eltenowiczów#481 Zuzler
Niemniej, Markus, zawsze masz wybór, rozmawiać z tą panią albo z nią nie rozmawiać. Jeśli Cię tylko straszy i robi Ci przykrości, to po prostu na te tematy z nią nie rozmawiaj, bo i tak jej nie przekonasz do swoich racji. Ostatecznie to jest decyzja nie jej, tylko Twoja, ewentualnie Twoja i kogoś z Twojej rodziny, jeśli będziesz potrzebować pomocy.
#482 MarOlk
W nocy do gospodarstwa babci wdarł się borsuk. Próbował włamać się do kurnika, potem buszował za budynkami gospodarczymi, by na końcu skończyć marnie topiąc się w oczku wodnym. Wszystko podobno widać było na monitoringu.
#483 Monte
O matko.
#484 Zuzler
Borsuk? W oczku wodnym?
#485 MarOlk
Ano w oczku wodnym, a raczej w oku wodnym, bo to mały staw bardziej przypomina.
#486 mustafa
Dawaj nagranie.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#487 MarOlk
Nie mam. To nie u mnie przecież było :D
#488 mustafa
To załatw xd
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#489 Monte
Dzisiaj zerwała mi się nowa struna w gitarze. Poza tym, nie mam smarowania w kluczach i trudno mi ją stroić.
#490 djsenter
Ten borsuk to sobie coś pewniechlapnął, tak dla odwagi przed inwazją na gospodarstwo babci i masz ci los, wziął i się utopił XD
#491 skrzypenka
Onieeee, borsuczek, borsunio, borsuk. :(
-- (MarOlk):
W nocy do gospodarstwa babci wdarł się borsuk. Próbował włamać się do kurnika, potem buszował za budynkami gospodarczymi, by na końcu skończyć marnie topiąc się w oczku wodnym. Wszystko podobno widać było na monitoringu.
--
#492 Zuzler
Od przyszłego tygodnia będę mieć w jeden dzień zajęcia od 10-15 do 20-15. A na następny dzień od 8 lub 9-45 do 15. Fajnie, co?
#493 lwica
Ja tak mam codziennie. :D Bo zwykle nie opłaca mi się wracać do domu między uczelnią a muzyczną. ZMęczonam.
#494 Zuzler
No widzisz, a ja to mam na jednych studiach. :(
#495 lwica
O, to dołóż sobie jeszcze szkołę. :D Fajnie będziesz wtedy miała.
#496 Zuzler
O nie nie nie, wierzę w życie pozanaukowe. :D
#497 lwica
Chora jestem, a nie mogę, nie mam czasu. :D
#498 djsenter
Ostatnio tak idealnie trafiłem na przejście dla pieszych, gdzie zdarza mi się w Polsce mieć z nimi kłopoty, że aż zaskoczyłem samego siebie :D
#499 Zuzler
No ale to takie smutne było?
#500 daszekmdn
Pewnie mu się wątki pomyliły.