Niemniej, Markus, zawsze masz wybór, rozmawiać z tą panią albo z nią nie rozmawiać. Jeśli Cię tylko straszy i robi Ci przykrości, to po prostu na te tematy z nią nie rozmawiaj, bo i tak jej nie przekonasz do swoich racji. Ostatecznie to jest decyzja nie jej, tylko Twoja, ewentualnie Twoja i kogoś z Twojej rodziny, jeśli będziesz potrzebować pomocy.
W nocy do gospodarstwa babci wdarł się borsuk. Próbował włamać się do kurnika, potem buszował za budynkami gospodarczymi, by na końcu skończyć marnie topiąc się w oczku wodnym. Wszystko podobno widać było na monitoringu.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
-- (MarOlk): W nocy do gospodarstwa babci wdarł się borsuk. Próbował włamać się do kurnika, potem buszował za budynkami gospodarczymi, by na końcu skończyć marnie topiąc się w oczku wodnym. Wszystko podobno widać było na monitoringu.