1 likes
Niemniej, Markus, zawsze masz wybór, rozmawiać z tą panią albo z nią nie rozmawiać. Jeśli Cię tylko straszy i robi Ci przykrości, to po prostu na te tematy z nią nie rozmawiaj, bo i tak jej nie przekonasz do swoich racji. Ostatecznie to jest decyzja nie jej, tylko Twoja, ewentualnie Twoja i kogoś z Twojej rodziny, jeśli będziesz potrzebować pomocy.
W nocy do gospodarstwa babci wdarł się borsuk. Próbował włamać się do kurnika, potem buszował za budynkami gospodarczymi, by na końcu skończyć marnie topiąc się w oczku wodnym. Wszystko podobno widać było na monitoringu.
Dzisiaj zerwała mi się nowa struna w gitarze. Poza tym, nie mam smarowania w kluczach i trudno mi ją stroić.
1 likes
Ten borsuk to sobie coś pewniechlapnął, tak dla odwagi przed inwazją na gospodarstwo babci i masz ci los, wziął i się utopił XD
2 likes
Onieeee, borsuczek, borsunio, borsuk. :(
-- (MarOlk):
W nocy do gospodarstwa babci wdarł się borsuk. Próbował włamać się do kurnika, potem buszował za budynkami gospodarczymi, by na końcu skończyć marnie topiąc się w oczku wodnym. Wszystko podobno widać było na monitoringu.
--
-- (MarOlk):
--
Od przyszłego tygodnia będę mieć w jeden dzień zajęcia od 10-15 do 20-15. A na następny dzień od 8 lub 9-45 do 15. Fajnie, co?
Ja tak mam codziennie. :D Bo zwykle nie opłaca mi się wracać do domu między uczelnią a muzyczną. ZMęczonam.
Ostatnio tak idealnie trafiłem na przejście dla pieszych, gdzie zdarza mi się w Polsce mieć z nimi kłopoty, że aż zaskoczyłem samego siebie :D