O kurcze, faktycznie.
Oj tam oj tam. Dla równowagi chciałam oznajmić, że pierwsze pół dnia miałam przecudowne, ale potem było tylko gorzej. Krzyczałam na ludzi, denerwowałam się, nawet nie wiem dlaczego, nie poszłam na trening, choć chyba powinnam... No ale jak tu iść, jak jest tak cholernie zimno?
Spać mi się chce. Pomimo tego, że spałem w nocy, to czuję senność, nawet się zdrzemnąłem po południu, ale chciałbym już odejść od tego drzemania w dzień. Ile jszcze tej słoty za oknem? Nie mogę już się doczekać cieplejszej pogody, wtedy człowiekowi energia wraca, a przez takie zimno nic się nie chce robić, tylko spać.
To wszystko takie jałowe, bezpłciowe, bez sensu.
Oo
to kiedyś usłyszę w transmisji jakiegoś meczu o zuzlerze, który walczy jak lwica z chłopami? ;)
-----
(Zuzler):
Blind footballa.
--
to kiedyś usłyszę w transmisji jakiegoś meczu o zuzlerze, który walczy jak lwica z chłopami? ;)
-----
(Zuzler):
Blind footballa.
--
1 likes
Ee, nie prędko, póki co w Warcie jest dosyć chłopów, którzy radzą sobie lepiej, zwłaszcza z chłopami, a żeńska kadra gra tylko z babami na zawodach. ;)
1 likes
Nie mam kiedy chozić na śpiew. Nie byłam 2 miesiące i mi przykro, bo albo ja nie mogę, albo nauczyciel.
1 likes
Nie martw się Lindziu, ja nie mam gitary od połowy listopada i nie będę jej miała do lutego, bo mój nauczyciel wyjechał w trasę.
Ooo widzisz, to szkoda, ale jak nie mam, to mi się ćwiczyć nie chce i to trochę jest problem. :D
-- (Monte):
Nie martw się Lindziu, ja nie mam gitary od połowy listopada i nie będę jej miała do lutego, bo mój nauczyciel wyjechał w trasę.
--
-- (Monte):
--
2 likes
A to że nie masz gitary perkusji czy czegokolwiek innego uniemożliwia ćwiczenie jak mniemam?
A, to kiepsko, to w takim razie wszyscy Ci co pokończyli studia to już nie mogą się niczego nowego nauczyć w domu.
A, to kiepsko, to w takim razie wszyscy Ci co pokończyli studia to już nie mogą się niczego nowego nauczyć w domu.
Zoom się nie chce zupdateować. Chińskie łapki wszystko klepio i nic nigdy nie działa.