Księga zażaleń
Back to Integracja Eltenowiczów#441 Zuzler
A czy one mają takie lub podobne zalety, jak te o których napisałam wyżej?
-- (DJGraco):
Są też alternatywy typu Newpipe albo revanced.
--
#442 pajper
Jak coś, to dzisiaj jeszcze przed południem chyba wyszedł update. ;)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#443 DJGraco
A to tyczy się akurat telefonów głównie, tak z rospędu napisałem, no ale Rewanced ma interface identyczny jak yt normalny na telefony z tym że nie ma reklam i subskrypcje z tego co wiem też działają.
Ja akurat nie testowałem ani jednego ani drugiego ale znam niewidomych użyszkodników, którzy używają jednego lub drugiego rozwiązania.
#444 Zuzler
Łe jeny! Działa! <3
-- (pajper):
Jak coś, to dzisiaj jeszcze przed południem chyba wyszedł update. ;)
--
#445 markus1234
W nowej wersji Eltena został usunięty komunikat o tym, że wpisy na blogach są prywatne. Trochę szkoda, ale cóż.
#446 tomecki
Akurat strzałkami na stronie przewinąć można. Do tego jakiś czas temu wprowadzili przeskakiwanie do kolejnego rozdziału przez ctrl +strzałki. ciekawe czy da się zaimplementować to w Eltenie. Ciekawe też jak wygląda tu przeglądanie filmów, które na stronie mają włączony ten auto dubbing lub twórca o takowy się postarał we własnym zakresie.
#447 Zuzler
Oj no można można, ale mi chodziło o przeskok przez j.
#448 mustafa
Nie łapię jak można nie korzystać ze subskrypcji. Przecież jeżeli jakiś twórca Cię interesuje to chyba chcesz wiedzieć, jak doda coś nowego.
-- (Zuzler):
nie korzystam z historii, nie potrzebuję subskrybować. Jedyne czego w Eltenie brakowało, to możliwość czytania komentarzy pod filmem. A przewijanie? Toomaaszu, jakoś bardziej przemawia do mnie obsługa strzałeczkami, możliwość zatrzymywania spacją, przyśpieszania o trochę chyba mniejsze skoki, niż oferuje strona, możliwość łatwego preskoczenia do danego momentu, brak konieczności użerania się z cholerną stroną, na której co prawda można łatwo wywołać przewijarkę, ale już takie podgłośnienie raz, że jest dużo mnie efektywne niż tu, a dwa, że trzeba się do niego dokopywać.
Denis, a czemu mam płacić za premiumy, kiedy tu to wszystko jeszcze 5 dni temu było, za darmo i wygodniej?
-- (daszekmdn):
To lepiej nie mieć w ogóle prawda?
No i po co nam historia oglądania do której można wrócić, supskrybowanie kanałów by dostawać powiadomienia? Nie no, Eltenowy YT najlepszy przecież :P
--
--
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#449 djdenismusic
Też tego nie kumam, ale z drugiej strony co kto lubi.
#450 mustafa
Z resztą. Biorąc pod uwagę, że zanim zacząłem słuchać losowego materiału musiałem wysłuchać tykania zegara, no to totalna dyskwalifikacja.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#451 djsenter
Tęsknie za domem. Cholera, już się przyzwyczaiłem do tego mojego cudownego, PRL'owskiego mieszkanka pachnącego hiacyntami, a musiałem polecieć do UK na jakiś czas.
#452 DJGraco
W sensie, PRLowskiego, masz na myśli że blok jest PRLowski?
#453 tomecki
Chciałoby się użyć dyktowania w Eltenie, zwłaszcza, że weszło ostatnio Handy, które ogarnia interpunkcję i co? i się nie da, bo własne kontrolki, aplikacja nie wie, że tu da się pisać no i albo kopiuj se z notatnika albo pisz.
#454 Monte
Jest źle.
#455 djsenter
No stare wszystko, takie lekko rospadające się, ale z klimatem XD
#456 Zuzler
Będzie lepiej. Później.
-- (Monte):
Jest źle.
--
#457 daszekmdn
Albo i nie.
#458 Zuzler
U Ciebie, było nie było, też lepiej się w końcu zrobiło.
#459 djdenismusic
To prawda. U mnie też źle ostatnio się dzieje. także łączę się w bólu, cokolwiek by się nie działo.
#460 Paulinux
Co to jest handy?
I komentarze chyba się da przeglądać gdzieś tam pod tabem o ile dobrze pamiętam