A to tyczy się akurat telefonów głównie, tak z rospędu napisałem, no ale Rewanced ma interface identyczny jak yt normalny na telefony z tym że nie ma reklam i subskrypcje z tego co wiem też działają. Ja akurat nie testowałem ani jednego ani drugiego ale znam niewidomych użyszkodników, którzy używają jednego lub drugiego rozwiązania.
Akurat strzałkami na stronie przewinąć można. Do tego jakiś czas temu wprowadzili przeskakiwanie do kolejnego rozdziału przez ctrl +strzałki. ciekawe czy da się zaimplementować to w Eltenie. Ciekawe też jak wygląda tu przeglądanie filmów, które na stronie mają włączony ten auto dubbing lub twórca o takowy się postarał we własnym zakresie.
Nie łapię jak można nie korzystać ze subskrypcji. Przecież jeżeli jakiś twórca Cię interesuje to chyba chcesz wiedzieć, jak doda coś nowego.
-- (Zuzler): nie korzystam z historii, nie potrzebuję subskrybować. Jedyne czego w Eltenie brakowało, to możliwość czytania komentarzy pod filmem. A przewijanie? Toomaaszu, jakoś bardziej przemawia do mnie obsługa strzałeczkami, możliwość zatrzymywania spacją, przyśpieszania o trochę chyba mniejsze skoki, niż oferuje strona, możliwość łatwego preskoczenia do danego momentu, brak konieczności użerania się z cholerną stroną, na której co prawda można łatwo wywołać przewijarkę, ale już takie podgłośnienie raz, że jest dużo mnie efektywne niż tu, a dwa, że trzeba się do niego dokopywać. Denis, a czemu mam płacić za premiumy, kiedy tu to wszystko jeszcze 5 dni temu było, za darmo i wygodniej?
-- (daszekmdn): To lepiej nie mieć w ogóle prawda? No i po co nam historia oglądania do której można wrócić, supskrybowanie kanałów by dostawać powiadomienia? Nie no, Eltenowy YT najlepszy przecież :P
Tęsknie za domem. Cholera, już się przyzwyczaiłem do tego mojego cudownego, PRL'owskiego mieszkanka pachnącego hiacyntami, a musiałem polecieć do UK na jakiś czas.
Chciałoby się użyć dyktowania w Eltenie, zwłaszcza, że weszło ostatnio Handy, które ogarnia interpunkcję i co? i się nie da, bo własne kontrolki, aplikacja nie wie, że tu da się pisać no i albo kopiuj se z notatnika albo pisz.