Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

Poprzednia 8 / 59 Next

lwica

#141 ·

2 likes
Miły dzień zwieńczony genialnym wieczorem. :) Niech żyją spontaniczne spotkania. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

DJGraco

#142 ·

1 likes
Mogeę w sumie to samo powiedzieć. Tamto moje spotkanie nie należało do spontanicznych może, ale było suuper czy tak czy siak

djsenter

#143 ·

6 likes
Brakuje mi słów do opisania ostatnich paru tygodni, ale jestem bardzo szczęśliwy, że mogłem je spędzić z tyloma bliskimi, zajebistymi i ciekawymi osobami z zajawkami wszelkiego rodzaju, a przy okazji lepiej poznać Wawę, bo głównie w niej spędzałem ten miły czas.
Senter San

daszekmdn

#144 ·

O to to to. Zajebiście było ;)
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

markus1234

#145 ·

1 likes
Mój laptop Dell poszedł wczoraj do przeczyszczenia chłodzenia, bo się nagrzewał i od czasu do czasu wyłączał. Mam nadzieję, że po tym czyszczeniu już będzielepiej działał. We wtorek najprawdopodobniej będzie zrobiony.

djdenismusic

#146 ·

1 likes
Środa, to idealny czas, żeby pochwalić się kolejnym zajebistym weekendem. :D

markus1234

#147 ·

3 likes
Jestem zadowolony z moich powolnych postępów kulinarnych. Mianowicie, dzisiaj pomagałem mamie przy robieniu placków ziemniaczanych na kolację. Placki były bardzo pyszne, do tego jeszcze posypane cukrem, mniammmmmmm!

djdenismusic

#148 ·

Ooo. Moje gratulacje. Nagraj kiedyś prezentację twoich kulinarnych poczynań na bloga :)

DJGraco

#149 ·

Ja akurat placki ziemniaczane jem tylko na sucho bez cukru, ewentualnie czasem z frużeliną.

djdenismusic

#150 ·

A ja albo z majonezem, albo suche zapijam maślanką bożą.

DJGraco

#151 ·

O, maślanka mogłaby pasować do placków, thx za rekomendację.

Zuzler

#152 ·

Panowie, placki najliepsze maczane w osłodzonej kwaśnej śmietanie. Proszę sobie to zapamiętać. :D

Zuzler

#153 ·

1 likes
A ja mam bębenek! Taki jaki chciałam, tylko szkoda, że nie o 2 cale szerszy. No ale ogólnie zaje... <3

djdenismusic

#154 ·

1 likes
Oo. Przytyło ci się? Moje gratulacje :P

Zuzler

#155 ·

Profan, po prostu profan.

DJGraco

#156 ·

Ee, to jaki bembenek. Taki do grania czy hm, w innym tego słowa znaczeniu?
Pierwsze to co mi się skojarzyło to to, że będziesz jakieś rytmy wystukiwać i niepokoić sąsiadów :D

EugeniuszPompiusz

#157 ·

BLASZANY, PANSTWO SZANOWNE.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

djsenter

#158 ·

Edited 1 likes
Instrumentalnie się chwalimy? To idealny moment, żebym się pochwalił decyzją, która do łatwych nie należała, ale w końcu jej dokonałem. Mianowicie, szukałem jakiejś pojemnościówki dla siebie i po spędzeniu kilka dobrych godzin na Tomanie, zdecydowałem się na AKGC314!
Chciałem go kupić od kilku lat, bo miałem okazję testować, ale w międzyczasie pojawiły się ciekawe alternatywy, więc wybór nie był wcale prosty. Ostatecznie jednak jedzie do mnie to cudeńko. Dosyć zróżnicowany, a 414 nie brałem, bo jeszcze droższy i nawet chyba nie potrzebuję obecnie tego typu rozwiązań. Tak czy inaczej, bomba!
Senter San

Zuzler

#159 ·

A będę! Będę niepokoić, niech wiedzą, że żyją.

djsenter

#160 ·

2 likes
Wolątariat to dobra rzecz jest, człowiek się czuje, jakby spełniał ważną misję :D
Kolejny raz się przekonuję, czemu ludzie zakładają organizacje harytatywne i im podobne.
Senter San
Poprzednia 8 / 59 Next