2 likes
Miły dzień zwieńczony genialnym wieczorem. :) Niech żyją spontaniczne spotkania. :)
1 likes
Mogeę w sumie to samo powiedzieć. Tamto moje spotkanie nie należało do spontanicznych może, ale było suuper czy tak czy siak
6 likes
Brakuje mi słów do opisania ostatnich paru tygodni, ale jestem bardzo szczęśliwy, że mogłem je spędzić z tyloma bliskimi, zajebistymi i ciekawymi osobami z zajawkami wszelkiego rodzaju, a przy okazji lepiej poznać Wawę, bo głównie w niej spędzałem ten miły czas.
1 likes
Mój laptop Dell poszedł wczoraj do przeczyszczenia chłodzenia, bo się nagrzewał i od czasu do czasu wyłączał. Mam nadzieję, że po tym czyszczeniu już będzielepiej działał. We wtorek najprawdopodobniej będzie zrobiony.
1 likes
Środa, to idealny czas, żeby pochwalić się kolejnym zajebistym weekendem. :D
3 likes
Jestem zadowolony z moich powolnych postępów kulinarnych. Mianowicie, dzisiaj pomagałem mamie przy robieniu placków ziemniaczanych na kolację. Placki były bardzo pyszne, do tego jeszcze posypane cukrem, mniammmmmmm!
Ooo. Moje gratulacje. Nagraj kiedyś prezentację twoich kulinarnych poczynań na bloga :)
Ja akurat placki ziemniaczane jem tylko na sucho bez cukru, ewentualnie czasem z frużeliną.
A ja albo z majonezem, albo suche zapijam maślanką bożą.
Panowie, placki najliepsze maczane w osłodzonej kwaśnej śmietanie. Proszę sobie to zapamiętać. :D
1 likes
A ja mam bębenek! Taki jaki chciałam, tylko szkoda, że nie o 2 cale szerszy. No ale ogólnie zaje... <3
1 likes
Oo. Przytyło ci się? Moje gratulacje :P
Ee, to jaki bembenek. Taki do grania czy hm, w innym tego słowa znaczeniu?
Pierwsze to co mi się skojarzyło to to, że będziesz jakieś rytmy wystukiwać i niepokoić sąsiadów :D
Pierwsze to co mi się skojarzyło to to, że będziesz jakieś rytmy wystukiwać i niepokoić sąsiadów :D
BLASZANY, PANSTWO SZANOWNE.
Edited
1 likes
Instrumentalnie się chwalimy? To idealny moment, żebym się pochwalił decyzją, która do łatwych nie należała, ale w końcu jej dokonałem. Mianowicie, szukałem jakiejś pojemnościówki dla siebie i po spędzeniu kilka dobrych godzin na Tomanie, zdecydowałem się na AKGC314!
Chciałem go kupić od kilku lat, bo miałem okazję testować, ale w międzyczasie pojawiły się ciekawe alternatywy, więc wybór nie był wcale prosty. Ostatecznie jednak jedzie do mnie to cudeńko. Dosyć zróżnicowany, a 414 nie brałem, bo jeszcze droższy i nawet chyba nie potrzebuję obecnie tego typu rozwiązań. Tak czy inaczej, bomba!
Chciałem go kupić od kilku lat, bo miałem okazję testować, ale w międzyczasie pojawiły się ciekawe alternatywy, więc wybór nie był wcale prosty. Ostatecznie jednak jedzie do mnie to cudeńko. Dosyć zróżnicowany, a 414 nie brałem, bo jeszcze droższy i nawet chyba nie potrzebuję obecnie tego typu rozwiązań. Tak czy inaczej, bomba!