1 likes
Pogoda jest cudowna! Akurat na Wielkanoc. :)
Kiedyś się chwaliłem, że udało mi się zdobyć wersję japońską CD albumu Listen To Your Heart DHT, na której są remixy w tym Rob Mayth i DJ Manian, ale w wersji radiowej. Radiówki jak najbardziej się mogą przydać, no ale byłem też zainteresowany extendedami, które miało to samo wydanie tylko w wersji cyfrowej digital download. No i ostatnio udało mi się to zdobyć a takie łatwe to nie było bo Japan Exclussive i zabawa z VPNami japońskimi Amazon Payami była. Ale się opłaciło bo mam poszukiwany relek no i z niebanalnymi remixami.
Najbardziej podoba mi się DJ Joker's Harmony Mix, DJ Manian Remix i oczywiście klasyka Hands Upu znana co niektórym Rob Mayth Remix <3 chociaż ostatnio ta wersja mi się dość mocno ograła i mimo, że ją lubię to wolę grać DJ Joker albo DJ Manian.
Najbardziej podoba mi się DJ Joker's Harmony Mix, DJ Manian Remix i oczywiście klasyka Hands Upu znana co niektórym Rob Mayth Remix <3 chociaż ostatnio ta wersja mi się dość mocno ograła i mimo, że ją lubię to wolę grać DJ Joker albo DJ Manian.
1 likes
No co Ty, Monte, za ładnie było. Na Niedzielę WIelkanocną zazwyczaj jest brzydko.
1 likes
20 lat technobase.fm! Było zajebiście! Żałuję tylko, że mnie tam nie było na żywo. Ale to już raczej do księgi zażaleń.
Wczoraj mój tata kupił mi szybką ładowarkę na USB C do mojego Samsunga Galaxy M15 5G. Ładowarka ma jedno USB C, i jedno USB A. Generalnie chciałem przejściówkę z USB c na USB A, ale pan w sklepie z telefonami w Puławach powiedział mojemu tacie, że takich przejściówek nie ma, i trudno było temu sprzedawcy się połapać, bo nie wiedział, o co chodzi z tymi przejściówkami, więc dał ładowarkę z 2 portami, z czego się cieszę. Szybkie ładowanie działa, bo wczoraj to testowałem. Mam nadzieję, że ta ładowarka będzie mi długo służyła.
Markus jak chcesz dobre przejściówki to polecam te.
USB-A na USB-C
https://allegro.pl/oferta/adapter-przejsciowka-usb-na-usb-c-typ-c-baseus-otg-do-telefonu-laptopa-2szt-17257609499
USB-C na USB-A
https://allegro.pl/oferta/baseus-adapter-przejsciowka-z-usb-c-do-usb-otg-do-komputera-ladowarki-2-szt-17231561432
USB-A na USB-C
https://allegro.pl/oferta/adapter-przejsciowka-usb-na-usb-c-typ-c-baseus-otg-do-telefonu-laptopa-2szt-17257609499
USB-C na USB-A
https://allegro.pl/oferta/baseus-adapter-przejsciowka-z-usb-c-do-usb-otg-do-komputera-ladowarki-2-szt-17231561432
2 likes
A u mnie całkiem fajny dzień. Dopiero teraz w zasadzie znalazłem czas na nadrobienie wszystkich internetowych spraw, które mnie dzisiaj ominęły. I wiecie co? Tak jest lepiej. Im więcej takich dni tym fajniej. Gdzie nie ma czasu na zbędne myślenie, oglądanie Youtuba i mitrężenie czasu. Właśnie wróciłem z trzeciego na którym byłem koncertu Paktofoniki. Lokalnie u nas w mieście na majówkę byli, i nawet pojawiło się parę smaczków w tym ciekawa wersja jednego numeru.
1 likes
Weekend u mnie dość udany! Była moja siostra Marta, i ogólnie jestem zadowolony. Ponoć za 2 tygodnie znowu przyjedzie na wybory.
Nowy router, nowy ja, porty na serwery i usługi otwarte te które być muszą, a nie DMZ, wszystko działa i jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że mi długo posłuży.
Kurde jak ja się cieszę. Wyszły wreszcie cyfrowo tracki, które od ponad 20 lat były tylko na winylu. Chodzi o projekty Ronny'ego Bibow'a oraz Michael'a Bein'a np Rocketeers, Lagoon itd.
1 likes
Od soboty jestem szczęśliwym posiadaczem nadgryzionego jabłka. Smaczne te komputery cholera jasna.
4 likes
Słuchajcie, mam ochotę dzisiaj skakać do nieba z radości!
Dzisiaj pierwszy raz w życiu grałam na gitarze elektrycznej!
Cudowne uczucie!
Od dawna o tym marzyłam!
I będzie więcej grania na kolejnych zajęciach!
Tylko palce mi się trochę myliły, bo struny w elektrycznej gitarze są bardziej zbite. No i jeszcze nie bardzo załapałam te wszystkie przełączniki.
Cudowne uczucie!
Od dawna o tym marzyłam!
Tylko palce mi się trochę myliły, bo struny w elektrycznej gitarze są bardziej zbite. No i jeszcze nie bardzo załapałam te wszystkie przełączniki.
2 likes
ale super, niesamowite, że się tak rozwijasz, spełniasz mrzenia. Cieszę się razem z tobą. :)
-- (Monte):
Cudowne uczucie!
Od dawna o tym marzyłam!
--
-- (Monte):
Cudowne uczucie!
Od dawna o tym marzyłam!
Tylko palce mi się trochę myliły, bo struny w elektrycznej gitarze są bardziej zbite. No i jeszcze nie bardzo załapałam te wszystkie przełączniki. --
Edited
Trochę się inaczej gra na elektryku, trzeba wziąc poprawki na wzmacniacze i inne sprawy. Pewnych rzeczy na akustyku nie usłyszysz, a elektryk już złapie.