EltenLink

#121 Monte

Pogoda jest cudowna! Akurat na Wielkanoc. :)

Give me a sign.
2025-04-20 12:47

#122 DJGraco

Kiedyś się chwaliłem, że udało mi się zdobyć wersję japońską CD albumu Listen To Your Heart DHT, na której są remixy w tym Rob Mayth i DJ Manian, ale w wersji radiowej. Radiówki jak najbardziej się mogą przydać, no ale byłem też zainteresowany extendedami, które miało to samo wydanie tylko w wersji cyfrowej digital download. No i ostatnio udało mi się to zdobyć a takie łatwe to nie było bo Japan Exclussive i zabawa z VPNami japońskimi Amazon Payami była. Ale się opłaciło bo mam poszukiwany relek no i z niebanalnymi remixami.
Najbardziej podoba mi się DJ Joker's Harmony Mix, DJ Manian Remix i oczywiście klasyka Hands Upu znana co niektórym Rob Mayth Remix <3 chociaż ostatnio ta wersja mi się dość mocno ograła i mimo, że ją lubię to wolę grać DJ Joker albo DJ Manian.

2025-04-20 19:55

#123 Zuzler

No co Ty, Monte, za ładnie było. Na Niedzielę WIelkanocną zazwyczaj jest brzydko.

2025-04-20 23:40

#124 djdenismusic

20 lat technobase.fm! Było zajebiście! Żałuję tylko, że mnie tam nie było na żywo. Ale to już raczej do księgi zażaleń.

2025-04-21 05:00

#125 longshoot

Wkońcu Jeszcze pare godzin i Wieżdżamy do polski.!

2025-04-27 14:13

#126 markus1234

Wczoraj mój tata kupił mi szybką ładowarkę na USB C do mojego Samsunga Galaxy M15 5G. Ładowarka ma jedno USB C, i jedno USB A. Generalnie chciałem przejściówkę z USB c na USB A, ale pan w sklepie z telefonami w Puławach powiedział mojemu tacie, że takich przejściówek nie ma, i trudno było temu sprzedawcy się połapać, bo nie wiedział, o co chodzi z tymi przejściówkami, więc dał ładowarkę z 2 portami, z czego się cieszę. Szybkie ładowanie działa, bo wczoraj to testowałem. Mam nadzieję, że ta ładowarka będzie mi długo służyła.

2025-04-30 19:40

#128 daszekmdn

A u mnie całkiem fajny dzień. Dopiero teraz w zasadzie znalazłem czas na nadrobienie wszystkich internetowych spraw, które mnie dzisiaj ominęły. I wiecie co? Tak jest lepiej. Im więcej takich dni tym fajniej. Gdzie nie ma czasu na zbędne myślenie, oglądanie Youtuba i mitrężenie czasu. Właśnie wróciłem z trzeciego na którym byłem koncertu Paktofoniki. Lokalnie u nas w mieście na majówkę byli, i nawet pojawiło się parę smaczków w tym ciekawa wersja jednego numeru.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2025-05-02 00:33

#129 markus1234

Weekend u mnie dość udany! Była moja siostra Marta, i ogólnie jestem zadowolony. Ponoć za 2 tygodnie znowu przyjedzie na wybory.

2025-05-04 16:55

#130 Pitef

Nowy router, nowy ja, porty na serwery i usługi otwarte te które być muszą, a nie DMZ, wszystko działa i jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że mi długo posłuży.

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2025-05-05 08:30