Powieżchnia to 48,50 M, spory salon, mniejszy pokój w harakterze sypialni, kuchnia taka, że 2 osoby śmiało posiłek zrobią, a łazieneczka malutka. Wanna, umywalka, pralka i sedesior. Korytarz jest no taki dość spory, i mieszkanie rozkładowe w pełni.
Klimatyzacja fajna sprawa, ale mnie na to nie stać. Zawsze chciałem mieć. Nawet na 1 pokój, mój. A tak zostaje siedzieć latem przy wiatraku, albo wyjść na zewnątrz, ale tam często tak samo gorąco jak wewnątrz.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Ja mam o tyle fajnie, że kamienica to już sama w sobie lekko chłodzi, bo ma grube móry, pozatym na oknie u siebie w pokoju mam rolety antysłoneczne i wystarczy że w lato je całkowicie zasłonię i często wtedy temperatura jest znośna. Myśleliśmy swego czasu o klimatyzacji, ale do mojego pokoju się zwyczajnie nie opłaca.
Dawno się ludzie nie chwalili, więc to zrobię: Nie jest źle, a to niekiedy już jest sukces.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
This site uses cookies to enhance your experience.