Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#101 Pitef
A o klymatyzacji nikt? Przecie to przeskok jakich mało. Do tej pory u siebie na 3 piętrze miałem 34 stopnie w lato. Tu na 2 mam nadzieję zejść do 22.
#102 MarOlk
A powierzchnię areału i liczbę izb można wiedzieć?
#103 Pitef
Powieżchnia to 48,50 M, spory salon, mniejszy pokój w harakterze sypialni, kuchnia taka, że 2 osoby śmiało posiłek zrobią, a łazieneczka malutka. Wanna, umywalka, pralka i sedesior. Korytarz jest no taki dość spory, i mieszkanie rozkładowe w pełni.
#104 MarOlk
No to bajeczka. Niech się dobrze mieszka :D
#105 Zuzler
Jo tam nie zazdroszczę, o za takie luksusy to czynsz pewnie nielichy.
#106 Zuzler
Byłam podciąć kłaka. Dziwnie się czuję z włosami sięgającymi ciut za łopatki, ale w sumie mi się podoba.
#107 MarOlk
A wcześniej kłak gdzie sięgał?
#108 Zuzler
A tak do pasa.
#109 Zuzler
Ale porzępany był na końcówkach i raczej chudawy, więc skracałam bez żalu, zwłaszcza że za maksymalnie rok będzie taki sam.
#110 MarOlk
Ja zaś sobie obiecałem, że gdy na czubku głowy sie tonsura pojawi to znów zapuszczę menelską brodę i czachę na łyso zgolę
#111 daszekmdn
-- (Pitef):
A o klymatyzacji nikt?
Klimatyzacja fajna sprawa, ale mnie na to nie stać. Zawsze chciałem mieć. Nawet na 1 pokój, mój. A tak zostaje siedzieć latem przy wiatraku, albo wyjść na zewnątrz, ale tam często tak samo gorąco jak wewnątrz.
#112 DJGraco
Ja mam o tyle fajnie, że kamienica to już sama w sobie lekko chłodzi, bo ma grube móry, pozatym na oknie u siebie w pokoju mam rolety antysłoneczne i wystarczy że w lato je całkowicie zasłonię i często wtedy temperatura jest znośna. Myśleliśmy swego czasu o klimatyzacji, ale do mojego pokoju się zwyczajnie nie opłaca.
#113 Pitef
2000 njem + 611 czyns i prąd oraz woda wg złużycia.
#114 Zuzler
A, to całkiem całkiem, z tego co się orientuję.
#115 MarOlk
Najważniejsze to jakie to miasto. Sorry, mało poinformowany jestem :D
#116 Pitef
Ironicznie powiem, że Zagłębie Zgierskie. Konkretnie to Zgierz. Ha tfu niestety.
#117 MarOlk
Aaaa, to tam gdzie ŁKS jeździ na wakacje po wymieszaniu bigosu kolanami? :P :P
#118 Pitef
Dokładnie :D
#119 DJGraco
Kurde. Ładna pogoda dzisiaj, na dworze też byłem i poskanowałem radio przy okazji. TEF na prawdę robi robotę.
#120 EugeniuszPompiusz
Dawno się ludzie nie chwalili, więc to zrobię:
Nie jest źle, a to niekiedy już jest sukces.