Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#141 lwica
Miły dzień zwieńczony genialnym wieczorem. :) Niech żyją spontaniczne spotkania. :)
#142 DJGraco
Mogeę w sumie to samo powiedzieć. Tamto moje spotkanie nie należało do spontanicznych może, ale było suuper czy tak czy siak
#143 djsenter
Brakuje mi słów do opisania ostatnich paru tygodni, ale jestem bardzo szczęśliwy, że mogłem je spędzić z tyloma bliskimi, zajebistymi i ciekawymi osobami z zajawkami wszelkiego rodzaju, a przy okazji lepiej poznać Wawę, bo głównie w niej spędzałem ten miły czas.
#144 daszekmdn
O to to to. Zajebiście było ;)
#145 markus1234
Mój laptop Dell poszedł wczoraj do przeczyszczenia chłodzenia, bo się nagrzewał i od czasu do czasu wyłączał. Mam nadzieję, że po tym czyszczeniu już będzielepiej działał. We wtorek najprawdopodobniej będzie zrobiony.
#146 djdenismusic
Środa, to idealny czas, żeby pochwalić się kolejnym zajebistym weekendem. :D
#147 markus1234
Jestem zadowolony z moich powolnych postępów kulinarnych. Mianowicie, dzisiaj pomagałem mamie przy robieniu placków ziemniaczanych na kolację. Placki były bardzo pyszne, do tego jeszcze posypane cukrem, mniammmmmmm! 
#148 djdenismusic
Ooo. Moje gratulacje. Nagraj kiedyś prezentację twoich kulinarnych poczynań na bloga :)
#149 DJGraco
Ja akurat placki ziemniaczane jem tylko na sucho bez cukru, ewentualnie czasem z frużeliną.
#150 djdenismusic
A ja albo z majonezem, albo suche zapijam maślanką bożą.
#151 DJGraco
O, maślanka mogłaby pasować do placków, thx za rekomendację.
#152 Zuzler
Panowie, placki najliepsze maczane w osłodzonej kwaśnej śmietanie. Proszę sobie to zapamiętać. :D
#153 Zuzler
A ja mam bębenek! Taki jaki chciałam, tylko szkoda, że nie o 2 cale szerszy. No ale ogólnie zaje... <3
#154 djdenismusic
Oo. Przytyło ci się? Moje gratulacje :P
#155 Zuzler
Profan, po prostu profan.
#156 DJGraco
Ee, to jaki bembenek. Taki do grania czy hm, w innym tego słowa znaczeniu?
Pierwsze to co mi się skojarzyło to to, że będziesz jakieś rytmy wystukiwać i niepokoić sąsiadów :D
#157 EugeniuszPompiusz
BLASZANY, PANSTWO SZANOWNE.
#158 djsenter
Instrumentalnie się chwalimy? To idealny moment, żebym się pochwalił decyzją, która do łatwych nie należała, ale w końcu jej dokonałem. Mianowicie, szukałem jakiejś pojemnościówki dla siebie i po spędzeniu kilka dobrych godzin na Tomanie, zdecydowałem się na AKGC314!
Chciałem go kupić od kilku lat, bo miałem okazję testować, ale w międzyczasie pojawiły się ciekawe alternatywy, więc wybór nie był wcale prosty. Ostatecznie jednak jedzie do mnie to cudeńko. Dosyć zróżnicowany, a 414 nie brałem, bo jeszcze droższy i nawet chyba nie potrzebuję obecnie tego typu rozwiązań. Tak czy inaczej, bomba!
#159 Zuzler
A będę! Będę niepokoić, niech wiedzą, że żyją.
#160 djsenter
Wolątariat to dobra rzecz jest, człowiek się czuje, jakby spełniał ważną misję :D
Kolejny raz się przekonuję, czemu ludzie zakładają organizacje harytatywne i im podobne.