1 likes
Dzisiaj znowu grałam na gitarze elektrycznej! Już powoli łapię, o co chodzi. Tylko dzisiaj miałam przypomnienie z powerkordów, których jeszcze nie ogarniam.
3 likes
W innym wątku doszłam do wniosku, że trzeba by kupić coś kremowego do ubrania. No i kupiłam! Kupiłam, kupiłam, kupiłam, taki ładny, kremowiutki sweterek, szkoda tylko, że wciągany przez głowę, a nie zapinany. No ale za to kremowy. <3
3 likes
Prysznic. Rozdżebało się kółko górne od drzwi przesuwnych. Jeździmy z ojcem od Castoramy poprzez inne Mrówki czy Bricko czy jak tam się pisze, ale akurat tego wymiaru nie ma. Macam to jeszcze raz po powrocie i bang! Można przeca z dołu odkręcić i na górę przełożyć, bo dół nie jest tak obciążony jak góra. Jak coś wygląda na głupie, ale działa to nie jest głupie.
No właśnie troszkawo sporo było wpisów i trudniej się dokopać. Najlepiej jak byś na przyszłośćzałączał cytacik
No. A ja spędzam sobie najbliższe kilka dni w pięknej wielkopolskiej wiosce. Zacnie tu jest ugółem szanowne państwo.
Raczej zasłony. Materiałowe hm, drzwi do prysznica to kompletnie do mnie nie przemawiają.
A do mnie zasłony. Kompletna poracha. Nie dość, że szczelne to słabo, to jeszcze lepi się do człowieka przy byle dotknięciu, więc ta szczelność tym bardziej znika.
Ja tak samo, aż się wzdrygnąłem jak pomyślałem o tych materiałowych masakra, ale jak Tomecki napisał rzecz gustu.
Dla mnie najlepsze są takie brodziki na całą szerokość łazienki z drzwiami przesuwnymi, rewelacja.
-- (Zuzler):
A do mnie zasłony. Kompletna poracha. Nie dość, że szczelne to słabo, to jeszcze lepi się do człowieka przy byle dotknięciu, więc ta szczelność tym bardziej znika.
--
Dla mnie najlepsze są takie brodziki na całą szerokość łazienki z drzwiami przesuwnymi, rewelacja.
-- (Zuzler):
--
Ale brodzik to najlepiej, żeby był przynajmniej do pół łydki głęboki. Teraz w domu mam taki niemal płaski i jest bardzo słaby. Nie można w nim niczego porządnie umyć, żeby nie wychlapać, nie da się zatkać, żeby nalać trochę wody na dno, żeby nie lać ciągle prysznicem, gdy jest zimno... No nie polecam.
oo fajne, też wolę zapinane. :)
-- (Zuzler):
W innym wątku doszłam do wniosku, że trzeba by kupić coś kremowego do ubrania. No i kupiłam! Kupiłam, kupiłam, kupiłam, taki ładny, kremowiutki sweterek, szkoda tylko, że wciągany przez głowę, a nie zapinany. No ale za to kremowy. <3
--
-- (Zuzler):
--
1 likes
Sweter materiałowy. Toż kremowy się zaraz rozleci i uświni wszystko wokół. xddd
@Monte czekam na jakieś nagranka! Uwielbiam ich słuchać z faktu, że najczęściej się gęsto pojawiają w Punkowych utworach :D