A czemu nie zetniesz? Pasowałaby taka fryzura do Ciebie, mam wrażenie, ty odważna, przebojowa kobita jesteś, krótsze włosy może dla Ciebie byłyby dobre? -- (Zuzler): Od czasu do czasu mam myśli odwrotne. Na ogół siadam na 4 literach i czekam aż mi przejdzie. :D
-- (Kat): Wymyśliłam, że zapuszczam włosy, bo dotychczasowa fryzura mi się znudziła i doszłam do wniosku, że potrzebuję zmiany.
Jutro jadę z przyjacielem na jego działkę, gdzie będziemy na takim wieeelkim grillu robić Stek grillowany na drewnie Hikor. Kilka rodzajów pieprzu, inne ponoć ciekawe przyprawy i tp. Ziemniaczki, suróweczka. Najciekawsze jest to, że stek to Tomahowk z kością. 1300 G mięcha MMMMMMMM!
OOO I 300g białka wleci. Mniam. A jaka uczta dla Podniebienia. Pogoda też się zrobiła, mam nadzieję, że u Ciebie też. -- (Pitef): Jutro jadę z przyjacielem na jego działkę, gdzie będziemy na takim wieeelkim grillu robić Stek grillowany na drewnie Hikor. Kilka rodzajów pieprzu, inne ponoć ciekawe przyprawy i tp. Ziemniaczki, suróweczka. Najciekawsze jest to, że stek to Tomahowk z kością. 1300 G mięcha MMMMMMMM!
Słuchawki Edifier, bo już takich używałam poprzednio. Nie pamiętam modelu karty tylko tyle, że to karta Mikro SD. (mucha): a jakie słuchawki i jaka karta? tak z ciekawości
"Radler ist kein alkohol..." - powiedziała grupka cirka ebałt czterdziestu Niemców na Majorce. a tak serio, oby nas w maju chłód nie zaskoczył, bo tak na razie to na dwoje babka.