Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#801 Zuzler
Pewnie słuchawki prysznicowe, a karta... Dama kier np.
-- (mucha):
a jakie słuchawki i jaka karta? tak z ciekawości
--
#802 Kat
Wymyśliłam, że zapuszczam włosy, bo dotychczasowa fryzura mi się znudziła i doszłam do wniosku, że potrzebuję zmiany.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#803 DJGraco
Albo karta pamięci hehehe.
#804 daszekmdn
Nieeee. Słuchawki pewnie drogie, to trzeba było postarać się o kredyt na nie, stąd karta :D.
#805 Zuzler
Albo Magna Charta Libertatum
#806 Zuzler
Od czasu do czasu mam myśli odwrotne. Na ogół siadam na 4 literach i czekam aż mi przejdzie. :D
-- (Kat):
Wymyśliłam, że zapuszczam włosy, bo dotychczasowa fryzura mi się znudziła i doszłam do wniosku, że potrzebuję zmiany.
--
#807 Julitka
A czemu nie zetniesz? Pasowałaby taka fryzura do Ciebie, mam wrażenie, ty odważna, przebojowa kobita jesteś, krótsze włosy może dla Ciebie byłyby dobre?
-- (Zuzler):
Od czasu do czasu mam myśli odwrotne. Na ogół siadam na 4 literach i czekam aż mi przejdzie. :D
-- (Kat):
--
--
#808 Pitef
Jutro jadę z przyjacielem na jego działkę, gdzie będziemy na takim wieeelkim grillu robić Stek grillowany na drewnie Hikor. Kilka rodzajów pieprzu, inne ponoć ciekawe przyprawy i tp. Ziemniaczki, suróweczka. Najciekawsze jest to, że stek to Tomahowk z kością. 1300 G mięcha MMMMMMMM!