Księga pochwał
Back to Integracja Eltenowiczów#681 Monia01
Ooo, podziel się wrażeniami. Ja mam Pixela 10 :)
🇺🇦 🇵🇱
#682 djdenismusic
No nie wiem. O ile cukinia to must have, o tyle kiełba? no prośba. Przecież to psuje cały smak potrawy :D
#683 mustafa
Nie psuje jeżeli dodasz kiełbasę, a nie jakąś parówkę za 5,50 za 1,3 kg.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
#684 zywek
Jak nie korzystacie z tb to może i pixel dobry jest, w przeciwnym razie odpada.
#685 sanklip
Czemu? Spoko jest, korzystam z 9 pro i śmiga jak ta lala. A leczo oczywiście, że bez kiełby. Ale parówkę sobie wkrawałam czasem. A ja się chwalę aktualnie: Po 1: Będą nowe fotele! Nie będzie nas w końcu dupsko i plecy bolały xd. Po 2: Oczyszczacz powietrza to super sprawa, mamy kilka miesięcy i jestem happy. Po 3: Wzięcie kota to chyba puki co najtrafniejsza decyzja podjęta na przełomie 25/26 roku, a tak się bałam. Dziś nie wyobrażam sobie domu i atmosfery bez Yukine.
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#686 Julitka
Kiełbasa w bigosie faktycznie jest do pominięcia, ale w leczu jest bardzo pyszniutka. :) Ale musi być dobra, a nie jakieś parówkopodobne świństwo.
-- (djdenismusic):
Również uwielbiam. O ile kogoś nie popierniczy i nie doda do niego kiełbasy. Tak samo kiełbasa w bigosie to zło. Tylko golonka i inne mięso ale żadnej kiełby!
--
#687 markus1234
Wygraliśmy w półfinałach baraży z Albanią 2 do 1! Jestem bardzo zadowolony, że udało się wygrać! Mam nadzieję, że wtorkowy mecz też pujdzie nam tak łatwo wygrać.
#688 zywek
Bo talkback na pixelu działa gorzej niż na samsungu.
#689 Zuzler
Nie no, leczo z kiełbą - fuj. Ale do bigosu to musi być.
#690 lwica
Każde leczo jest wspaniałe, a nowy telefon zyskałam i ja. :)
#691 skrzypenka
a ja sobie kupiłam w grudniu iphone 17 pro i nie jestem za bardzo zadowolona, a z samsunga galaxy a36, który kupiłam w październiku bodajże, też nie jestem zadowolona. Nie ma na rynku chyba takiego telefonu, który by spełniał moje Skrzypeńkowe oczekiwania. :D
#692 djsenter
Boże, w końcu mogę jeść coś innego, niż wafle ryżowe i banany! Swoją drogą, dobre są wafle ryżowe, będę częściej chyba zamiast chlebka sobie je konsumował.
#693 MarOlk
Zajebista, ponad 100-letnia pozytywka wpadła do kolekcji.
#694 Zuzler
Senterku, mogłeś jeszcze kisiel. :P
#695 djsenter
Wiem wiem, nie przepadam. Za to budyń się marzy :)
#696 wrzos33
O, budyń też uwielbiam, dawno nie jadłam.A co mi tam- podzielę się z Wami jeszcze jedną dobrą wiadomością: ostatnio poznałam chyba kogoś wyjątkowego :D także trzymajcie kciuki!
#697 DJGraco
@Żywek nie miałem Szajsunga w łapie więc się nie wypowiem. Ale jedno co mogę powiedzieć to na pewno szybciej chodzi od xiaomi. Tam to wgl talkback zamula i używam tylko CSR praktycznie.
#698 Monte
Gratulacje Aneta! Życzę szczęścia z całego serducha! (wrzos33):
O, budyń też uwielbiam, dawno nie jadłam.A co mi tam- podzielę się z Wami jeszcze jedną dobrą wiadomością: ostatnio poznałam chyba kogoś wyjątkowego :D także trzymajcie kciuki!
--
#699 wrzos33
Dziękuję Kochana
-- (Monte):
Gratulacje Aneta! Życzę szczęścia z całego serducha! (wrzos33):
--
--
#700 Kuba12565
Mimo że ten dzień zaczął się tragicznie. Zakończył się fajnie. Bo słuchałem z dziewczyną muzyki, a później słuchaliśmy strasznych historii. I tak nam wieczór zleciał. Oprócz tego pogaduchy. I miło spędzony czas