A jeśli wafle w gorzkiej czekoladzie są bez wafli?
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
To ciekawostka, co piszecie nt. Pixeli z TB, bo ja na px 8 9 i przez 30 sekund, głównie na ekranie blokady 10, miałem odczucie bardzo pozytywne, pozytywniejsze niż na niejednej motce czy szajsungu * szajsung z ominiętym ichniem TB, zainstalowany prawilny AAS przez adb.
W końcu to doświadczenie było dośc iphonowe, choć wiadomo, inne bo trudno te dwa porównywać.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Popisałem na forum w wątkach tu i tam. Po dniu tak spędzonym odnoszę wrażenie - czekaj, słońce już zaszło? chyba tak, to mogę napisac - odnoszę wrażenie, że jakoś czyściej, przejrzyściej, mniej malkontentnie na forum. I to jest godne pochwały :)
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Wreszcie jakaś normalna osoba. Biała czekolada jest najlepsza -- (tomecki): Wafle z gorzką czekoladą - tak, ale z drobnymi zmianami. 1. wafle nie są potrzebne, to tylko strata miejsca. 2. Czekolada i owszem, ale biała.