Forum

Księga pochwał

Integracja Eltenowiczów

Previous 37 / 60 Next

skrzypenka

#721 ·

Też lubię białą.
Große Operndiva?

Monte

#722 ·

1 likes
Ja nienawidzę białej. Bleee! Lubię mleczną, ale najbardziej ze wszystkich czekolad uwielbiam gorzką.
Give me a sign.

Monte

#723 ·

2 likes
Miałam dziś udany dzień. Miałam granie, było w porządku, chociaż mam teraz trudne rzeczy, miałam jeszcze jedne zajęcia i posprzątałam mój pokój. Jestem zmęczona, ale jest git.
Give me a sign.

MarOlk

#724 ·

2 likes
Dzięki strategicznej grze polskiej reprezentacji człowiek może ze spokojem, bez stresu, nerwów i frustracji oglądać pozostałe mecze.

DJGraco

#725 ·

1 likes
Tak samo jak Monte. Uwielbiam goszką.

djdenismusic

#726 ·

1 likes
fuuuj. Tylko nie biała. Jedynie, gdzie ewentualnie pasuje to te zawiedzające drożyzną lody od magnum.

Paulinux

#727 ·

Biała to co najwyżej herbata
Happy hacking

wrzos33

#728 ·

3 likes
Już z samego rana pojawiły się nowości książkowe w dzdn. Cudownie!

skrzypenka

#729 ·

1 likes
Trzymam u obu rąk. <3 :)
-- (wrzos33):
O, budyń też uwielbiam, dawno nie jadłam.A co mi tam- podzielę się z Wami jeszcze jedną dobrą wiadomością: ostatnio poznałam chyba kogoś wyjątkowego :D także trzymajcie kciuki!

--
Große Operndiva?

djdenismusic

#730 ·

1 likes
U mnie wszystko nadaje się do księgi zażaleń, jeśli chodzi o poznawanie, natomiast trzymam kciuki.

Julitka

#731 ·

Piękne to jest!
-- (MarOlk):
Czekolada biała dobra jest dla czarnoskórych. Zresztą wynaleziono ją właśnie po to by Murzyni również mogli się ubrudzić :P

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Zuzler

#732 ·

ALe rasizm... Dobrze, że to żart, bo musiałabym Cię zbanować.

Kuba12565

#733 ·

2 likes
Nowa pozytywka do kolekcji. Dzisiaj też przyjdzie druga
"Hatsune Miku is simply the best! I'm completely obsessed—listening to her music is my absolute passion!

Natalia2000

#734 ·

1 likes
Dobrze wiedzieć, mi od jakiegoś czasu nie pojawiają się meile z nowościami, i trzeba ręcznie sprawdzać.
-- (wrzos33):
Już z samego rana pojawiły się nowości książkowe w dzdn. Cudownie!

--

MarOlk

#735 ·

To nie rasizm, to fizyka barw :D

Monia01

#736 ·

3 likes
Upiekłam wczoraj drożdżówkę. No, była to praca zespołowa, ponieważ to nie ja przekładałam ją na blachę, pokrywałam owocami i kruszonką, ale ciasto i kruszonkę zrobiłam ja. Nawet mrożone borówki kupiłam, jak już wyszłam z szoku, że te niemrożone kosztują 83 złote za kilogram no i bez przesady. Wyszła dobra. Nie taka jak mojej mamy, ale dobra. :)
🇺🇦 🇵🇱

mustafa

#737 ·

Wyślij kawałek.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

Julitka

#738 ·

Skubana, przekleła mi najpierw bułeczki z rodzynkami, a potem jej się udał drożdżowiec! Przepis daj chociaż!

Zuzler

#739 ·

1 likes
Aa, bo u Ciebie drożdżówka to nie jest to, co u normalnych ludzi. :D

Julitka

#740 ·

1 likes
Tak. Oni tam na ty północy mówią "drożdżówka", a mają na myśli ciasto drożdżowe, takie na blachę. No popaprani.
Previous 37 / 60 Next