Miałam dziś udany dzień. Miałam granie, było w porządku, chociaż mam teraz trudne rzeczy, miałam jeszcze jedne zajęcia i posprzątałam mój pokój. Jestem zmęczona, ale jest git.
Trzymam u obu rąk. <3 :) -- (wrzos33): O, budyń też uwielbiam, dawno nie jadłam.A co mi tam- podzielę się z Wami jeszcze jedną dobrą wiadomością: ostatnio poznałam chyba kogoś wyjątkowego :D także trzymajcie kciuki!
Piękne to jest! -- (MarOlk): Czekolada biała dobra jest dla czarnoskórych. Zresztą wynaleziono ją właśnie po to by Murzyni również mogli się ubrudzić :P
Dobrze wiedzieć, mi od jakiegoś czasu nie pojawiają się meile z nowościami, i trzeba ręcznie sprawdzać. -- (wrzos33): Już z samego rana pojawiły się nowości książkowe w dzdn. Cudownie!
Upiekłam wczoraj drożdżówkę. No, była to praca zespołowa, ponieważ to nie ja przekładałam ją na blachę, pokrywałam owocami i kruszonką, ale ciasto i kruszonkę zrobiłam ja. Nawet mrożone borówki kupiłam, jak już wyszłam z szoku, że te niemrożone kosztują 83 złote za kilogram no i bez przesady. Wyszła dobra. Nie taka jak mojej mamy, ale dobra. :)
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.