Edited
1 likes
Kurde, lubię rurki. Nie te takie przylegające, że nogawki zwijają się w akordeon przy każdym kroku, tylko takie mniej obcisłe, uwydatniające szlachetną linię mych kształtnych nóg, ale nie opinające się na nich, bo to ani wygodne na dłuższą metę, ani zdrowe.
Kurde, szkoda, że rurki są już niemodne, ostatnio wygrzebałam takowe z mamcią na ciucach i choć nie widzę to widzę, że wyglądam w nich świetnie :D
2 likes
Jadłem tatara w poniedziałek, jadłem wczoraj i zachwilę znów zabieram się do siekania. I wiecie co, będzie zajebisty.
Tatar dobra sprawa, siekany zwłaszcza.
Mięso tu też jest bardzo ważne, wg mnie najlepsza polędwica wołowa.
Mięso tu też jest bardzo ważne, wg mnie najlepsza polędwica wołowa.
2 likes
Spędziłem sobie godzinkę w losowej kawiarni na Krakowskim dworcu, pisząc tekst i słuchając książki. Właśnie to mi zrobiło dzień.
2 likes
Ale w tym roku, o dziwo, mam dobre pomysły na prezenty dla tych, którym chce prezenty dać. To znaczy tak mi się wydaje, że dobre, wszystko się okaże za te 2 tygodnie. :D
1 likes
A ja wczoraj wzięłam udział w spotkaniu autorskim w pobliskiej bibliotece i miło spędziłam wieczór.
2 likes
Fajnie! Ja byłem na chórkach Polsko Japońskich w bazylice świętego krzyża wczoraj, cudowne doświadczeniae. Zwłaszcza te Japońskie chórki były ciekawe, takie teatralne, filmowe wręcz z elementami klaskania :)
No i potem miałem kilka przepraw na mieście, ale ostatecznie wróciłem sobie do domku bezpiecznie i szczęśliwie, więc było warto.
No i potem miałem kilka przepraw na mieście, ale ostatecznie wróciłem sobie do domku bezpiecznie i szczęśliwie, więc było warto.
1 likes
W tym roku, jak i dwa lata temu zrobiłam prezenty dla ważnych dla mnie osób. Mam nadzieję, że im się spodobają.
Edited
1 likes
Dzisiaj na mojego smartwatcha, czyli na Galaxy Watch FE zawitała aktualizacja OneUI 8 Watch. Jestem zadowolony, że Samsung nie porzucił wsparcia dla tego zegarka. Nawet mi się ten nowy wygląd podoba, bo nie trzeba tyle przesuwać palcami, żeby dostać się np. do kafelka z baterią, tylko ten kafelek z baterią przeniosło mi na dół, pod kafelek od ciśnienia tentniczego.
Poza tym wczoraj miałem 2 występy, jeden z okazji światowego Dnia Osób Niepełnosprawnych, a drugi na jasełkach, które były organizowane w Gminnym Ośrodku Kultury i Bibliotece w Ułężu. Zarówno jeden, jak i drugi występ wszystkim się podobały. Jestem dumny z siebie, że mogę się pokazywać ludziom. Na jednym występie śpiewałem "Laleczkę z Saskiej Porcelany", a na drugim występie grałem rolę Józefa.
Poza tym wczoraj miałem 2 występy, jeden z okazji światowego Dnia Osób Niepełnosprawnych, a drugi na jasełkach, które były organizowane w Gminnym Ośrodku Kultury i Bibliotece w Ułężu. Zarówno jeden, jak i drugi występ wszystkim się podobały. Jestem dumny z siebie, że mogę się pokazywać ludziom. Na jednym występie śpiewałem "Laleczkę z Saskiej Porcelany", a na drugim występie grałem rolę Józefa.
Bardzo mocno zintegrowałam się z grupą na studiach, nie tylko z dziekańską, ale w ogóle z całym pierwszym rokiem. :)
Edited
1 likes
Prezenty poszły do wysyłki! :) Jestem szczęśliwa, że wszystko się udało. :)
5 likes
Odwdzięczyłem się osobie bezdomnej, która podeszła do mnie po lucku i zaoferowała pomoc.
Niechaj mu to przepyszne panini umili dzień.
Niechaj mu to przepyszne panini umili dzień.
4 likes
Jutro gram koncert jako akompaniator :). Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
Kupiłam w lumpeksie dużą apteczkę z dwiema apteczkami-saszetkami w zestawie. Nie wiedziałam, na cholerę mi one, ale godzinę po przyjściu do domu znalazło się zastosowanie dla dwóch sztuk. Wniosek: kosmetyczek, organizerków i innych takich nigdy dość. <3