1 likes
Lubię te przedświąteczne kuchenne rewolucje. :)
1 likes
Prasowanie prawie zakończone sukcesem! :) Nawet dzisiaj wyprasowałam więcej niż wczoraj. Jeszcze jutro kilka rzeczy i będzie finito!
4 likes
Widziałem się z kumplem i wójami, elegancko. Odpowiednie towarzystwo zmienia wszystko, teraz nawet mi się uśmiecha perspektywa świąt. Jeszcze ten barszczyk jutro, mmm.
1 likes
Święta, sylwester, i nowy rok można zaliczyć do tych bardziej udanych. Aktualnie cieszę się z rychłego powrotu do polski. A obok biórka piętrzą się spore zapasy czekoladowych słodkości. Czuje dobrze człowiek.
Nie chwaliłam się, ale od zeszłego roku chyba mam nowe zainteresowania. Otóż zaczęłam interesować się kanałem pogodowym Paweł i Marta, gdzie naprawdę ciekawie i konkretnie opowiadają o pogodzie i ostrzegają przed niebezpiecznymi zjawiskami, co rzeczywiście się sprawdza. Mam też takie zainteresowanie, o którym raczej nie mówiłam, ale już od dawna interesuję się filmami katastroficznymi, od zeszłego roku śledzę kanał Prawdziwy Horror, a od tego roku znalazłam kanał, który też śledzę o nazwie Nad Horyzontem Zdarzeń. Od niedawna zaczęłam też śledzić kanał, który znam tak mniej więcej od dwóch lat, nazywa się czarna seria, niedawno wznowili wypuszczanie filmów.
Już chyba coś takiego było.
-- (daszekmdn):
Podsunęłaś mi tym postem fajny pomysł na wątek o kanałach YT
--
-- (daszekmdn):
Podsunęłaś mi tym postem fajny pomysł na wątek o kanałach YT
--
4 likes
W piątek wyjeżdżamy z rodzicami i moją ciocią z Żabianki do Lublina do Hali Globus na koncert Małej Armii Janosika. Już nie mogę się doczekać tego dnia!
2 likes
Zajebisty utwór będę grał jako akompaniator z majne wokalistką - Coś co leży mi w palcach a jednocześnie brzmi świetnie, no po prostu z całego serducha lowciam ten track :D.
Nagrasz? :)
-- (Adasadula):
Zajebisty utwór będę grał jako akompaniator z majne wokalistką - Coś co leży mi w palcach a jednocześnie brzmi świetnie, no po prostu z całego serducha lowciam ten track :D.
--
-- (Adasadula):
--
Już zagrane - wyszło tak jak miało wyjść :), wszystko na żywca itd więc za me wszelkie błędy sorry ;), dla zainteresowanych podsyłam. Wokalistka jak będzie chciała to się ujawni - wszak tu jest:
https://adula.krzywy.xyz/pastoralka-o-pokoj.mp3
-- (skrzypenka):
-- (Adasadula):
--
--
-- (skrzypenka):
-- (Adasadula):
--
--
Brawo, brawo, brawo! :)
-- (Adasadula):
Już zagrane - wyszło tak jak miało wyjść :), wszystko na żywca itd więc za me wszelkie błędy sorry ;), dla zainteresowanych podsyłam. Wokalistka jak będzie chciała to się ujawni - wszak tu jest:
-- (skrzypenka):
-- (Adasadula):
--
--
--
-- (Adasadula):
-- (skrzypenka):
-- (Adasadula):
--
--
--
Wiem, na próbach bywało lepiej ale stres +to że występuje się na live zrobiło swoje, nadal jednak uważam to za piękny utworek :).
-- (Zuzler):
Wiesz co, to nie jest idealne, szczerze mówiąc, ale takie ładne... <3
--
-- (Zuzler):
Wiesz co, to nie jest idealne, szczerze mówiąc, ale takie ładne... <3
--
Ładnie, nawet bardzo.