EltenLink

#481 MarOlk

Gdzie ten shitstorm?

2026-01-16 14:17

#482 Pitef

Na TG

Sygnatura? A co to jest i do czego :D
2026-01-16 14:30

#483 Postukujacy

Cieszy mnie, że pomimo baaardzo wielu niedogodności po drodze, wtorkowy koncert w Mandze jest już za mniej niż 48 godzin, a jutro ruszają pełną parą próby przed koncertem. Żeby się teraz nic nie wy...waliło, to będzie pięknie. Btw, zapraszam jeśli ktoś w Krakowie i ma wolne we wtorek o 18.

INFP
2026-01-18 19:16

#484 lwica

Cieszy mnie że ów koncert wyszedł całkiem przyzwoicie zwłaszcza biorąc pod uwagę ilość prób i wszelkie nieprzewidziane okoliczności. :)

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2026-01-22 13:47

#485 EugeniuszPompiusz

z reguły nie polecam wprost ani nie rozpisuję się w księgach jednych czy drugich o produktach, o których będę robił audycję; tu jednak (słowo klucz): zapowiada się, w miarę tani gadżet, mogący zaspokoić niewidome nagrywawcze fantazje a i przydać się na coś niecoś więcej półprofesjonalnie.
Parę testów, w tym wymagających jeszcze przede mną.

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2026-01-27 21:24

#486 pajper

To w sumie zasługuje na Księgę Pochwał. Zażaleń trochę też, bo nostalgia się odpaliła, ale głównie jednak pochwał.
Jako że zrobiłem obsługę forum na mobilce, to wymagało wielu testów jego sprawdzenie. Zacząłem więc przeglądać stare wątki i wiecie co?
Tak sobie powracałem do wpisów z lat 2018-2021. Ile tu wspaniałych, zapomnianych już przeze mnie perełek było! Od różnych gier integracyjnych, przez wątek "Śpiewajmy i grajmy mu", po po prostu cenne rady i wskazówki dotyczące prowadzenia mieszkania czy szeroko pojętego życia. No wspaniale było powspominać tamte czasy.
A tak btw. to ten wpis piszę z mobilki, więc jeśli się wyśle, zamiast scrashować aplikację, będzie to kolejny temat do pochwał.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2026-01-28 00:37

#487 skrzypenka

Daj koniecznie znać, jak wypadną testy. :)

-- (EugeniuszPompiusz):
z reguły nie polecam wprost ani nie rozpisuję się w księgach jednych czy drugich o produktach, o których będę robił audycję; tu jednak (słowo klucz): zapowiada się, w miarę tani gadżet, mogący zaspokoić niewidome nagrywawcze fantazje a i przydać się na coś niecoś więcej półprofesjonalnie.

--

Große Operndiva?
2026-01-28 05:56

#488 balteam

Wczoraj pograłem w screaming strike, tak aby zobaczyć jak forma po kilku latach, no i już w kilku kategoriachmam pierwsze miejsca, w trybie normal najlepszy zrobiłem wynik w swojej historii :)
Kurcze, te niektóre grytakie proste, a fajne

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2026-01-28 11:17

#489 Monte

Ja też w to gram.

Give me a sign.
2026-01-28 11:47

#490 Zuzler

Tyflopodcast pojutrze o 19, szanowna pani, proszę sobie włączyć i posłuchać.
-- (skrzypenka):

-- (EugeniuszPompiusz):

--

--

Edited 2026-01-28 14:53

#491 skrzypenka

Dobrze szanowna, dzięki. :)

-- (Zuzler):
Tyflopodcast pojutrze o 19, szanowna pani proszę sobie włączyć i posłuchać.
-- (skrzypenka):

-- (EugeniuszPompiusz):

--

--

--

Große Operndiva?
2026-01-28 19:39

#492 djdenismusic

A ja się cieszę, że w końcu mnie stać na subskrybcję virtual dj pro. Planuję sobie kupić dożywotkę żeby mieć spokój z abonamentem.

2026-01-28 19:41

#493 DJGraco

Dożywotka to chyba coś koło 1000 zł o ile się nie mylę.

2026-01-28 19:52

#494 djdenismusic

Nawt więcej. Duużo więcej. Ale jak raz wydam kasę to będę miał z głowy. tylko tak jakoś póki co ciężko mi się zebrać do takiego zakupu, więc mają mnie w szachu ci wszyscy wynalazcy subskrybcji. I chyba im właśnie o to chodzi :P

2026-01-28 22:44

#495 Monte

Jeeeeessssst! Za tydzień nowe Strachstorry! Tak długo na to czekałam i nareszcie będą nowe odcinki!

Give me a sign.
2026-01-29 21:26

#496 Zuzler

A ja chciałam oznajmić, zapewne po raz kolejny już na tym forum, że Bolero jest spokoi polecam.

2026-01-30 01:35

#497 lwica

Jakoś zaskakująco gładko przechodzę przez wszelkie egzaminy i zaliczenia. :)

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2026-01-30 10:19

#498 Zuzler

Mam już z głowy 4 przedmioty w tym semestrze. Szkoda, że to te najmniej upierdliwe.

2026-01-30 19:47

#499 Monte

Zajęcia wracają we wtorek. Będzie granie! :)

Give me a sign.
2026-01-30 23:10

#500 DJGraco

No ja, miałem granie tydzień temu, hehe, na kontrolerze DJ.
Ale to też się nadaje tu do księgi pochwał bo mimo że przejść jeszcze perfekcyjnych nie robie to mam słuchaczy i to się liczy

Edited 2026-01-31 18:13