Księga pochwał
Wróć do Integracja Eltenowiczów#441 Zuzler
Kurde, lubię rurki. Nie te takie przylegające, że nogawki zwijają się w akordeon przy każdym kroku, tylko takie mniej obcisłe, uwydatniające szlachetną linię mych kształtnych nóg, ale nie opinające się na nich, bo to ani wygodne na dłuższą metę, ani zdrowe.
#442 wrzos33
Kurde, szkoda, że rurki są już niemodne, ostatnio wygrzebałam takowe z mamcią na ciucach i choć nie widzę to widzę, że wyglądam w nich świetnie :D
#443 mustafa
Jadłem tatara w poniedziałek, jadłem wczoraj i zachwilę znów zabieram się do siekania. I wiecie co, będzie zajebisty.
#444 DJGraco
Tatar dobra sprawa, siekany zwłaszcza.
Mięso tu też jest bardzo ważne, wg mnie najlepsza polędwica wołowa.
#445 mustafa
Ligawa też daje radę. 2x tańsza i smaczna.
#446 DJGraco
No wiadomo że polendwica droższa, ale dzięki za rekomendację, spróbuję.
#447 lwica
Wspaniałe próby i jeszcze lepszy koncert. <3 W ogóle muzycznie się dzieje! :)
#448 djsenter
Spędziłem sobie godzinkę w losowej kawiarni na Krakowskim dworcu, pisząc tekst i słuchając książki. Właśnie to mi zrobiło dzień.
#449 Zuzler
Ale w tym roku, o dziwo, mam dobre pomysły na prezenty dla tych, którym chce prezenty dać. To znaczy tak mi się wydaje, że dobre, wszystko się okaże za te 2 tygodnie. :D
#450 wrzos33
A ja wczoraj wzięłam udział w spotkaniu autorskim w pobliskiej bibliotece i miło spędziłam wieczór.
#451 djsenter
Fajnie! Ja byłem na chórkach Polsko Japońskich w bazylice świętego krzyża wczoraj, cudowne doświadczeniae. Zwłaszcza te Japońskie chórki były ciekawe, takie teatralne, filmowe wręcz z elementami klaskania :)
No i potem miałem kilka przepraw na mieście, ale ostatecznie wróciłem sobie do domku bezpiecznie i szczęśliwie, więc było warto.
#452 Monte
W tym roku, jak i dwa lata temu zrobiłam prezenty dla ważnych dla mnie osób. Mam nadzieję, że im się spodobają.
#453 markus1234
Dzisiaj na mojego smartwatcha, czyli na Galaxy Watch FE zawitała aktualizacja OneUI 8 Watch. Jestem zadowolony, że Samsung nie porzucił wsparcia dla tego zegarka. Nawet mi się ten nowy wygląd podoba, bo nie trzeba tyle przesuwać palcami, żeby dostać się np. do kafelka z baterią, tylko ten kafelek z baterią przeniosło mi na dół, pod kafelek od ciśnienia tentniczego.
Poza tym wczoraj miałem 2 występy, jeden z okazji światowego Dnia Osób Niepełnosprawnych, a drugi na jasełkach, które były organizowane w Gminnym Ośrodku Kultury i Bibliotece w Ułężu. Zarówno jeden, jak i drugi występ wszystkim się podobały. Jestem dumny z siebie, że mogę się pokazywać ludziom. Na jednym występie śpiewałem "Laleczkę z Saskiej Porcelany", a na drugim występie grałem rolę Józefa.
#454 lwica
Bardzo mocno zintegrowałam się z grupą na studiach, nie tylko z dziekańską, ale w ogóle z całym pierwszym rokiem. :)
#455 Monte
Prezenty poszły do wysyłki! :) Jestem szczęśliwa, że wszystko się udało. :)
#456 lwica
Zdałam egzamin z fortepianu dodatkowego na piątkę. :)