Takie pytanie. zgubiłem ten podstawowy miecz. Jestem na pierwszym poziomie jak go na nowo zdobyć? Nie wiadomo gdzie on mi się za podział, ale na liście broni go niema.
Broń, tarcze i rzeczy z pod i jak i z pod x można wywalić klawiszem delete. Tyle, że ten przedmiot lerzy na ziemi.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Jesteś na broni i dajesz interesującą cię cyfrę. Przynajmniej w BK3.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.