Gry audio (dyskusja ogólna)

Bokura no daibouken3

Started by grzegorzm 370 posts last post 2 years ago Page 7 of 19

To wiem, ale jak to angielskie kupić?

To polskie będzie takie że lepiej go nie reklamuj.
Linka nie mam teraz :(
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Szkoda bo chciał bym kupić.

nienażekaj nuno, nie wiesz jakie jest więc nie gadaj, a co do angielskiego Grzegorz napisz mi na prv
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Nie, nie będzie na moim forum crackowania!
Na www.nyanchangamnes.com musisz szukać.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#126 1 like

Ja piernicze, nie napisał oficjalnie nic o krakowaniu, nie róbmy z siebie tych najlepszych, co po skrzynkach w wiadomościach prywatnych będą grzebać.
Skoro walka ma taka być z krakami, to nie czepiaj się, puki narazie co tylko ty Nuno, wszystkich niedopowiedzeń.
Haha może mu chciał Pates podać link do tłumacza bezpośrednio?
Udowodnij, że tak nie było;P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

właśnie! Bezpodstawnie mi wysyłasz ostrzeżenie, nie wiedząc co chcę mu napisać na prv.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Ale tu nie ma wątpliwosci.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

A i @balteam Tu nie chodzi o robienie z kogoś najlepszych, tylko to zabronione pod względem prawnym więc nikt nie chce mieć chyba problemów nie, chyba że znajdzie się ten, kto odpowiedzialność na siebie weźmie. Ktoś chetny?

#130 1 like

Dzieci drogie wkurwia mnie uż wasza przemądrzałość. Po pierwsze o problemach prawnych to nie chce mi się słuchać bo to hipokryzja. Kto z was nie ma na komputerze czegoś nie legalnego, piraconego? Po drógie to ja tylko pytałem o stronę do kupienia tego angielskiego słownika znaczy tłumaczenia.

#131 1 like

@nuno podaj mi linijkę, gdzie pates lub który kolwiek z nas wskazał instrukcję do crackowania czegokolwiek? Przejście z wątku do wiadomości prywatnych jeszcze o niczym nie świadczy. po za tym, nie jest to sprawa żadnego moderatora, co kto sobie za pomocą pmek wymienia. Pozdrawiam.

Na pytanie dostałeś odpowiedź i tekst nie do Ciebie był kierowany więc spokojniej następnym razem.

#133 1 like

Zapytam jeszcze raz. Gdzie ktokolwiek w tym wątku podał jakąkolwiek instrukcję do uruchomienia cracka? Gdzie ktoś wspomniał konkretnie o tym fakcie?

Dobra, bo wy macie problemy z percepcją.
Tak jak powiedział @daszekmdn Tutaj nie ma najmniejszych wątpliwości, że chciał mu wysłać już gotowego zipa ze słownikiem, bo na pytanie o linka ten kazał mu odezwać się na PRV.

A, i jeszcze: Tak, używam pirackiego opreogramowania, ale nigdy w życiu nie namawiałem nikogo do tego, a Patesik to robi.

#136 1 like

Nikt nikogo tutaj nie namawiał. nuno. Ogarnij rozumowanie. Linka nie podał, kazał skontaktować się na priv, więc na forum niczego nie zamieścił. koniec tematu.

#137 1 like

Nuno, jesteś moderatorem, a nie bogiem.
Jeśli ktoś chce porozmawiać ze mną o tłumaczeniu bokurano, to.
1 może do mnie napisać.
2 może dać mi odrazu bana, bo odrazu namawiam do zła.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#138 1 like

Dokładnie. Nigdzie, podkreślam nigdzie nie było tutaj mowy o crackowaniu. Dzieci ogarnijcie się wreszcie bo ostatnio coraz więcej jest z wami problemów. A szczególnie z tobą nuno. Jak Ciebie lubie, tak mógł byś dyktaturę chińską zostawić tylko dla siebie. Please. Make moderation rights more flexible ;)

#139 1 like

Mam gdzieś co nuno na ten temat myślisz. Dla mnie temat jest zakończony. Pytałem tylko o linka na co nie potrafiłeś mi udzielić odpowiedzi. Więc jak ktoś chce pomuc to nie spinaj o to czterech liter.

#140 1 like

Ale wojna o nic. No jak dzieci, jak dzieci... Człowiek pyta, nie dostaje odpowiedzi konkretnej, zamiast tego, robi się gówno burza. Seerio? :/
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska