Ja piernicze, nie napisał oficjalnie nic o krakowaniu, nie róbmy z siebie tych najlepszych, co po skrzynkach w wiadomościach prywatnych będą grzebać. Skoro walka ma taka być z krakami, to nie czepiaj się, puki narazie co tylko ty Nuno, wszystkich niedopowiedzeń. Haha może mu chciał Pates podać link do tłumacza bezpośrednio? Udowodnij, że tak nie było;P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
A i @balteam Tu nie chodzi o robienie z kogoś najlepszych, tylko to zabronione pod względem prawnym więc nikt nie chce mieć chyba problemów nie, chyba że znajdzie się ten, kto odpowiedzialność na siebie weźmie. Ktoś chetny?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Dzieci drogie wkurwia mnie uż wasza przemądrzałość. Po pierwsze o problemach prawnych to nie chce mi się słuchać bo to hipokryzja. Kto z was nie ma na komputerze czegoś nie legalnego, piraconego? Po drógie to ja tylko pytałem o stronę do kupienia tego angielskiego słownika znaczy tłumaczenia.
@nuno podaj mi linijkę, gdzie pates lub który kolwiek z nas wskazał instrukcję do crackowania czegokolwiek? Przejście z wątku do wiadomości prywatnych jeszcze o niczym nie świadczy. po za tym, nie jest to sprawa żadnego moderatora, co kto sobie za pomocą pmek wymienia. Pozdrawiam.
Dobra, bo wy macie problemy z percepcją. Tak jak powiedział @daszekmdn Tutaj nie ma najmniejszych wątpliwości, że chciał mu wysłać już gotowego zipa ze słownikiem, bo na pytanie o linka ten kazał mu odezwać się na PRV.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Nikt nikogo tutaj nie namawiał. nuno. Ogarnij rozumowanie. Linka nie podał, kazał skontaktować się na priv, więc na forum niczego nie zamieścił. koniec tematu.
Nuno, jesteś moderatorem, a nie bogiem. Jeśli ktoś chce porozmawiać ze mną o tłumaczeniu bokurano, to. 1 może do mnie napisać. 2 może dać mi odrazu bana, bo odrazu namawiam do zła.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Dokładnie. Nigdzie, podkreślam nigdzie nie było tutaj mowy o crackowaniu. Dzieci ogarnijcie się wreszcie bo ostatnio coraz więcej jest z wami problemów. A szczególnie z tobą nuno. Jak Ciebie lubie, tak mógł byś dyktaturę chińską zostawić tylko dla siebie. Please. Make moderation rights more flexible ;)
Mam gdzieś co nuno na ten temat myślisz. Dla mnie temat jest zakończony. Pytałem tylko o linka na co nie potrafiłeś mi udzielić odpowiedzi. Więc jak ktoś chce pomuc to nie spinaj o to czterech liter.
Ale wojna o nic. No jak dzieci, jak dzieci... Człowiek pyta, nie dostaje odpowiedzi konkretnej, zamiast tego, robi się gówno burza. Seerio? :/
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Anna Frankowska
This site uses cookies to enhance your experience.