Gry audio (dyskusja ogólna)

Bokura no daibouken3

Started by grzegorzm 370 posts last post 2 years ago Page 6 of 19

bo to jest takie rozpoczęcie właściwej przygody.
To co było przed piątym lewelem to takie coś w rodzaju prologu

Ogarniacie tą historię? Ja jak grałem to pogubiłem się w tym i nie wzracałem na to uwagi, grałem jak w bezfabułową platwormówkę.

Ogarniam, głupia, ale można się wczytać.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

któy level nuno miałeś?

A możesz przybliżyć? Znaczy tą fabułę?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

w bk3 z tłumaczeniami historia jest klarowna, a nawet poprzednie bk też są w miarę bo to tłumaczenie lepsze nawet jest widać że google coś robi aby te tłumaczenia poprawić

A coś wiadomo o wersji 2.0?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

podobno ma być płatna, i ma być więcej ukrytych bosów typu magical ball.

Ja normal skończyłęm na poziomie 370
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Przy ponownym podejściu jestem już na 21.3 i lv mam 70.

Jak przeszedłeś 25.3 na tak niskim poziomie?

wystarczy uważać i zebrać recovery ring

Nie, spokojnie to jest normal. Bo mojego starego save gdzie miałem 600 albo i więcej godzin przegranych straciłem.

Levelujesz ponownie duch miecz?

Będę. Sprubuję zrobić duch ostrze.

Masz je w sklepie po 23 poziom, tylko hyba musisz mieć duch miecz, żeby podbić do ostrza

Bokurano2, nagrywałem na Youtube. Może do tego wrócić?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

wróć fajna gra
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Ponawiam pytanie gdzie kupić tłumaczenie angielskie bk 3

będzie polskie za jakiś czas
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.