Nie wiem, dla mnie BK2 jest swego rodzaju mechaniczną cofką. Nie wiem czemu Yukio zrezygnował z kilku fajnych jedynkowych patentów, niektórych nawet nie przywrócił w trójce.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
A o co chodzi na początku BK1, bo tam się chodzi jakby wpłaszczyźnie poziomej. A nie jak w BK3 od lewej do prawej.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
A tak z innej beczki ja zapytam. Jaki jest wasz ulubiony i jaki najbardziej znienawidzony level w BK3? U mnie kolejno: 25.3 i 18.2 Ludzie zdają się nie lubić 25.3, bardzo łatwo zginąć, ITD, ale w tej właśnie misji można poczuć, że jest się w bazie wroga :)
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
najbardziej nie lubie tego gdzie trzeba wabić demony w pułapkę, nudne. a, monolis to taka tarcza, podobno ma dużo obrony i hp, gdzieś jest, ale nie wiem gdzie
ja nie nawidzę wszystkich poziomów z karlą phii ona zawsze mi włazi pod ostrzał przy niej to nawet si,ę expić się nie da łażenie za nią jak pies ogrodnika jest śmiertelnie nudne
Otwieram stage 5 i odpala się tylko muzyczka. Jak to przejść dalej?
This site uses cookies to enhance your experience.