Gry audio (dyskusja ogólna)

Bokura no daibouken3

Założony przez grzegorzm 370 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 8 z 19

#141 1 polubienie

Pretensje do ludzi, którzy mają stanowisko wbrew powołaniu niestety.

hej! Jak zdobyć sky machinegun i vulcan minigun?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Takie pytanie. zgubiłem ten podstawowy miecz. Jestem na pierwszym poziomie jak go na nowo zdobyć? Nie wiadomo gdzie on mi się za podział, ale na liście broni go niema.

zacząć od nowa grę

Prubuję zupdatować, i wyskakuje mi error. Co zrobić?

Z tego co pamiętam reinstall.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Grzegorzn, jak w trójce zgubisz Short Swort to go nie odzyskasz niestety, chyba że masz go w magazynie.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Broń, tarcze i rzeczy z pod i jak i z pod x można wywalić klawiszem delete. Tyle, że ten przedmiot lerzy na ziemi.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Jak z robić tak żeby pod numerkami od jeden do zero ustawić bronie?

Jesteś na broni i dajesz interesującą cię cyfrę. Przynajmniej w BK3.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

ale są tylko 2 cyfry do zaprogramowania

Tak poprzednik ma racje.

Się z orientowałem.

Hej. Jestem na 7/1. Wlazłem do tego pokoju z liczydłem, rozwaliłem to, zebrałem liczydło, ale nie ma dżwi, żeby wyjść. Co zrobić?

samo ci wyjdzie

ta, wyszło, poprostu gra się zwiesiła i nie mogłem nic zrobić.

A zna ktoś może szybki sposób na wyekspienie ducha miecza? Od jednego kolegi słyszałem o jakiś owocach które go ekspią. Ktoś coś wiena ten temat?

idź w extra tamjest taka minigierka z rozbijaniem. teraz nie pamiętam jak to się nazywało. Jak coś to dopiszę

bread crusher

oo pates dzięki