Gry audio (dyskusja ogólna)

Bokura no daibouken3

Założony przez grzegorzm 370 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 9 z 19

dzięki

Hyba muszę przeinstalować, ubdaty nie śmigają. Czy ktoś ma gdzieś na wierzchu instalkę żeby podesłać? Nie zawracał bym głowy, ale ta japońska stronka jest dla mnie ciut skąplikowana.

na agarchive.net w mamy kategorie developerlisting szukamy nyanchan a następnie bokurano daibouken 3 następnie wybieramy link download from developer's site i gotowe.

Dziękuję. Kiedyś kiedyś była tylko jakas japońska strona, z której mi było trochę ciężko. Myślałem że dalej tak jest.

szczęśliwi ci co używają chrome albowiem oni mogą sobie takie strony z automatu przetłumaczyć

Ja używam, ale od nie dawna, i jeszcze nie zauważyłem tej obcji.

i jest juz to spolszczenie do tej gry? albo go jeszcze nie ma?
jezeli jest to poprosila bym was o linky i do najnowszej gry i tes do spolszczenia.
o ile juz ono niejest w instalatorze.
albo czysbym mialam szcescie i ta gra jest portableowa?

Narazie zpolszczenia nie ma. Jest po angielsku.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

jest tak jakby, jak ktoś chce sprawdzić niech napisze na prv
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

aaa no to nic jaknie ma.
a potrafil by mi ktos doradzic cos w stylu crazy party?
ze jest wiecej takich malich gier?

oops sory to nie tu mialo byc.

Za jednego kila duch miecz dostajesz 1 xp, nie ważne co lub kogo rozwaliłeś, nie?

A właśnie, gdzie zdobywało się duch miecz?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

W trujce kupujesz, w dwujce też.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Hej mam pytanie czy da się tak z robić żeby tłumaczenie w bk robiło się w locie. chodzi mi o to żeby nie trzeba było używać wtyczki tej co się naciska insert f dwanaście żeby kopiować tekst a następnie go tłumaczyć tą wtyczką do tłumaczenia.

Może to pytanie już było, ale jak trzeba po ustawiać to coś na poziomie 9.2?

jgt twym przyjacielem

Niech mi ktoś powie co ja muszę z robić na poziomie dziewięć dwa bo próbuję i nie mogę ogarnąć o co tam chodzi.

ułożyć obraski. Aby drzwi na lewo się otworzyły do dajesz góra, duł, duł. A aby wypadły mieczyki dajesz wszystkie obraski na duł.