Gry audio (dyskusja ogólna)

Bokura no daibouken3

Założony przez grzegorzm 370 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Strona 10 z 19

Coś dziwnego mi się zrobiło. To jest, w 13 1 i 13 2, samo mi strzela w barjery rakietami, mimo że ich nie miałem. jW 13 4 powinienem mieć jak zawsze rakiety, ale ich nie ma. Ktoś miał kiedyś coś takiego?

Mam pytanie jak przejść a w zasadzie jak mi się wydaje to jak wskoczyć na takie coś żeby dostać się do przycisku na poziomie dziewięć trzy.

NORMALNIE, PO LINIE

Z jednym save mam problem z poziomem 13/4. Nie pojawiają mi się rakiety. W innym save działa normalnie. Czy ktoś mógłby zerknąć na mojego save? Mogę podesłać.

hm, wciąż nie daje mi spokoju ten monolis. W opisie jest, więc na pewno egzystuje, w grze, tylko jak go zdobyć...

Mam generator klonów. Jest jakiś trick żeby zklonować to co mam w samolocie? Destroyery chciałbym powielić.

brak sposobu
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Witajcie jak przejść poziom 13.4 bo tam są samoloty jakieś czy coś i część rozwalam a zostaje jeden na którego teoretycznie mogę rakietę wy strzelić, ale jak tam w niego trafić?

No normalnie, lockujesz go pod T i strzelasz
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

nuno pewnie miał na mysśli użycie tego krakman czy jakoś tak. Do dziś nie wiem jak to działa.

ale te cack many są później

Nie, pod T masz radar, ktory piszczy ci w zaleznosci od tego, na jakiej wysokosci w stosunku do wroga jestes
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

ah, przydatne

A krackman rozkminiłeś?

Tak, działa to tak, że jak ktoś ciebie walnie to ten atak się jakgdyby odbija we wroga.

Czyli niezniszczalny jesteś?

tak jakby

Nie prawda, jeden crackman odbija jeden atak

no dlatego napisałem tak jakby

a ja tak jakby już załapałem :d