Gry audio (dyskusja ogólna)

Bokura no daibouken3

Started by grzegorzm 370 posts last post 2 years ago Page 11 of 19

no i jest ten niby radar, pod literą t, ale ja mam wybrać obiekt, który chcę ze strzelić i muszę być na jego wysokości czy jak?

Tak
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

tylko zanim ja tam do lecę to to coś może zmienić położenie. Czy wysokości nie zmienia?

Zmienia, jak ty zmieniasz. On będzie dążył do konfrontacji
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Ktoś ogarnął jak działa teleport w warp lancher?

No odrzuca wrogów na losowe odległości./

a, myślałem że mnie teleportuje :d

Od którego levela duch miecz możekosić po kilka na raz?

Jak w czternaście cztery zniszczyć coś latające bo ustawiam się na jego wysokości a i tak nie mogę trafić.

podejrzewam, że to jest samolot który się świeci na czerwono.
Kiedy samolot się świeci to nie możesz go trafić.
Tylko że w tłumaczeniu nie jest przetłumaczone to kiedy on się świeci a kiedy nie, więc jgt miej włączone kiedy będziesz widział przy jego opisie dsłowo blowing to uciekaj przed nim i poczekaj aż go będzie można trafić.
Oczywiście wal z rakiet i kup dużo hp upgradów dla skyfliera czy jak mu tam było

Tak, dokłądnie. Uważaj też, bo on ma sekwencje kilkunastu rakiet, jak wyrwiesz z takiego comba to masz niewielkie szanse na przeżycie.

obawiam się, że tego nie przejdę.

teraz jest pokazane czy świeci czy nie
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Gdzie i jak można znaleść ultra snajperkę?

w 14/3 po wylądowaniu, ale pod warunkiem że masz hiper, super i zwykłą

Na każdym trybie? jakoś mi nie działa.

a jak używać tego upgrade hp?

kupujesz i masz więcej hp

musi zadziałać. A przeszedłeś grę, masz wszystkie pozostałe snajperki i lvl 100 minimum?

Co to znaczy przejść całą grę? Mam wszystkie medale, po kilkanaście, i level ok 25000