no i jest ten niby radar, pod literą t, ale ja mam wybrać obiekt, który chcę ze strzelić i muszę być na jego wysokości czy jak?
Tak
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
tylko zanim ja tam do lecę to to coś może zmienić położenie. Czy wysokości nie zmienia?
Zmienia, jak ty zmieniasz. On będzie dążył do konfrontacji
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Ktoś ogarnął jak działa teleport w warp lancher?
No odrzuca wrogów na losowe odległości./
a, myślałem że mnie teleportuje :d
Od którego levela duch miecz możekosić po kilka na raz?
Jak w czternaście cztery zniszczyć coś latające bo ustawiam się na jego wysokości a i tak nie mogę trafić.
podejrzewam, że to jest samolot który się świeci na czerwono. Kiedy samolot się świeci to nie możesz go trafić. Tylko że w tłumaczeniu nie jest przetłumaczone to kiedy on się świeci a kiedy nie, więc jgt miej włączone kiedy będziesz widział przy jego opisie dsłowo blowing to uciekaj przed nim i poczekaj aż go będzie można trafić. Oczywiście wal z rakiet i kup dużo hp upgradów dla skyfliera czy jak mu tam było
Tak, dokłądnie. Uważaj też, bo on ma sekwencje kilkunastu rakiet, jak wyrwiesz z takiego comba to masz niewielkie szanse na przeżycie.
obawiam się, że tego nie przejdę.
pates — Post 213 of 370
2018-09-01 19:36
teraz jest pokazane czy świeci czy nie
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Gdzie i jak można znaleść ultra snajperkę?
pates — Post 215 of 370
2018-09-01 20:44
w 14/3 po wylądowaniu, ale pod warunkiem że masz hiper, super i zwykłą
Na każdym trybie? jakoś mi nie działa.
a jak używać tego upgrade hp?
kupujesz i masz więcej hp
pates — Post 219 of 370
2018-09-02 14:03
musi zadziałać. A przeszedłeś grę, masz wszystkie pozostałe snajperki i lvl 100 minimum?
Co to znaczy przejść całą grę? Mam wszystkie medale, po kilkanaście, i level ok 25000