Gry audio (dyskusja ogólna)

Bokura no daibouken3

Started by grzegorzm 370 posts last post 2 years ago Page 12 of 19

jeśli masz wszystkie pozostałe snajperki tamta tam jest
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Dioda w 18.2 musi byc ustawiona na 7 albo 9. Nie pamietam
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

w 18/3

Jak w 15.4 ogarnąć ten chelikopter? co z nim trzeba z robić?

wal z jakiegoś lanca albo karabinu

nie, nie tam trzeba tymi rakietami bylo walić. Już przeszedłem.

Tak, tam dostajemy wyżutnie od Karli i nią walimy.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

ale to nie jest konieczne

Ale jest prościej. CHociaż czasem opłaca się z czego innego, ale nie w tym stadium gry. Jak kolega przechodzi pierwszy raz to jedyny słuszny Rocket Launcher.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

coś w tym jest, ale później siekierką lubiłem nawalać

Najlepiej pop przejściu normala zdobyć magic balla i potem wszystko paraliżujesz. Zamrażasz, i napier.... jak chcesz.

Witam. Ja zacząłem grę poraz drugi, co prawda mam lv 106, i nie bardzo wiem, kiedy rozpocząć stage 25. Czy konieczne jest 1000 attack and defense, bo słyszałem rużne opinie na ten temat.
May the force be with you!

To zależy jak grasz. Dobry gracz nie potrzebuje aż takich statystyk.

W takim razie nie będę się trzymał limitów, poprostu jak będę miał coś OK 200 lvl to tam pujdę.

Działa jeszcze przywoływanie kota? Kiedyś jak wcisnąłeś razem KON to przylatywał taki kotek, który wszystko rozwalał.

Działa ale ja bardzo rzadko z tego korzystam.

Nie polecam, zabiera ci expa. Martinius, na pewno musisz mieć 1000 defense. Nie ważne, czy jesteś dobry czy nie, ostrza w 25.3 cię zniszczą. Masz zbyt małą przestrzeń do manipulowania postacią.

bzdura, ja przeszedłem nie draśnięty. Da się zrobić.

Ale w tym miejscu gdzie jedziesz na dźwigu? To w takim razie jesteś lepszy ode mnie.

taaaa, dokładnie tam. Wystarczy wciskać D, i uważnie patrzeć gdzie te ciachy są.